@EnesTR üyelik açıp adres girdikten sonra alacağınız ürünün kargo,vergi ücretini çok kolay şekilde hesaplayabilirsiniz. Vergi geri alınması konusunu bilemiyorum.

@Suer USD ödemesi bankanız kuruna göre, TL ile satın al derseniz amazon kuruna göre olması lazım. Karlı olan USD ile ödeyip kendi banka kuru üzerinden almanız.

@Raydric Hocam bende Kraken aldım dün geldi de senin koyduğun resimdeki gibi beyaz örtü yok üstünde sadece kutu ve hava yastıkları üstüne örtü için Amazon'dan bir şey mi işaretledin ?

Hocam niye böyle basit şeyleri kafaya takıyorsun? O üründen sonra tekrar Kraken Chroma 7.1 satın almıştım fakat o beyaz örtüsüz gelmişti, dert etmedim; edilecek bir şey değil. Zaten o tam olarak örtü değil, hafif tırnağını taksan yırtılacak basit bir beyaz kağıt parçası. @Gripex

Dostum ben adres de Türkçe karakter kullandım. Kargo şeklini seçerken adresim ilginç harflerle çıkıyor anlamışsındır durumu zaten. Bir sorun teşkil eder mi ?

@rydric Hocam kolay gelsin 35 sayfayı tek tek okumadım eğer cevapladıysan özür dilerim ama benim bir sorum var. Almak istediğim Amazon.com: Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7.1 Surround Sound: Electronics G930 kulaklık var. Bu cihazın Türkiye kargosu var burada sıkıntı yok. Kategorileri sıralarken ''free internatcional shipping'' ibaresi bulunması rağmen kargo ücreti istiyor. Okuduğum bazı forumlarda canlı destekle konuşarak 1 sefere mahsus bu kargoyu bedava yapabiliyormuşuz ancak detaylarını bilmiyorum bi yardımcı olur musunuz?

@Raydric Hocam bugün bunu almayı düşünüyorum yanlız şöyle bir hata veriyor neden ?
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alınt1ısı.PNG

@Raydric Almak için sizin cevabınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı