Gerçekten süpersin harika faydalı bir yazı olmuş. Emeğine sağlık. Bende amazondan alacağım bi ürün vardı konu açıcaktım ama gerek kalmadı yazın sayesinde, kafam gümrük olayına takılıyordu.

Kulaklık alacağım, Amazon'un sitesinde gezerken şöyle bir şey fark ettim. Ücretsiz kargo sadece US içinde var diyorlar ama 'International' yazıyor. (?)

2016-03-20 19_51_49-Greenshot.png

2016-03-20 19_51_55-Greenshot.png

Merhaba.Arkadaşlar ben şimdi bu klavyeyi almak istiyorum fakat herkes de olduğu gibi benimde aklımda bazı sorular var.
1.Gümrükte takılma olasılığı nedir?(99dolar 75 eurodan daha büyük bir miktar kura bağlı olarak)
2.Gümrüğe takılsa bile yüzde20 vergisini ödeyerek almak istiyorum çünkü her halükarda bu klavye türkiye de satılmıyor ve diğer markarlarla aynı fiyata denk geliyor)
3.Switchlerle ilgili bir sorum buda.Osu oynayan birisi olarak daha önce mekanik klavye kullanmadım ve red almayı düşünüyorum.Bunun yanında 2 şer adet blue ve brown almak istiyorum single olarak.Bu switchler Cherry mx switcler yani istediğim gibi söküp yerine farklı renk switchler takabilir miyim?Herhangi bir sorun yada uyumsuzluk olur mu ?
4.Sorum ise gift ile ilgili resimde göründüğü gibi işaretlediğim zaman gümrükte sorun çıkmıyormuş diye duydum fakat ne kadar doğru bilemiyorum.
5.Ve son sorum ise bu şekilde ödemeyi yaptığımda herhangi bi sorun olur mu?Gayet doğru yaptığımı düşünüyorum işlemleri.

Bunlarda istediğim ürün ve gerekli bilgiler.
Kargo fiyatı bana fazla geldi malesef daha uygununu bulamadım internette güvenilir sitelerde

Buda bir sorun olursa diye resimlerin olduğu link.
Imgur: The most awesome images on the Internet
Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alıntısı1.JPG
Ekran Alıntısı2.JPG

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    28,2 KB · Görüntüleme: 118
Gümrüğe takılmaz gitf'i işaretleyip fazla para vermene gerek yok. Zaten fees deposit yazan yer gümrük vergisi senden 20 dolar almış yani amazon peşin alıp senin yerine hallediyor. Sen daha sonra gümrük vergisi daha az ödenmişse paranı geri talep edebiliyorsun. Gönül rahatlığıyla alış-verişini yapabilirsin. Ürün kapına kadar gelicektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı