Evet ürün Türkiye'ye geliyor. 61$ ücreti var.
İninal kartla ilgili bilgim yok. Ancak amazondan alırken USD seçerseniz bankanızın kuruna, TL seçerseniz amazon kuruna göre hesaplanır. Genelde USD olarak almak karlıdır.

Kartımın Türk lirası bazında olması USD seçmemi engellemiyor o halde değil mi? Çünkü TL seçtiğimde yaklaşık olarak normalinden daha fazla ödemiş oluyordum. Dediğiniz gibi USD seçebilirim?

G502 siparişi verdim ve 167tl para çekti ininal kartımdan. Ertesi 2 gün boyunca preparing for shipment diyordu. Şimdi de payment revision needed ve order has been declined diyor. Herşeyimi doğru ve eksiksiz doldurdum, parayı çektikten sonra parayı çekme konusunda nasıl bir sorun yaşayabiliyor anlamış değilim. Birisi yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar herkese iyi günler iyi çalışmalar dilerim. Amazondan aldığım ürün bugün ptt den kontrol ettiğimde adres yetersizliği sebebiyle iade olacağı yazıyordu. Benim size sormak istediklerim ;

1-) Ürün şuan Türkiye'de iade sürecini durdurup ürünü teslim alabilme şansım var mı ?
2-) Ürün geri dönerse paramı geri alabilirmiyim.
3-) Benimle alakası olmayan bu hatadan dolayı amazon tekrar benden bir ücret talep eder mi ?
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

1) İade sürecini iptal edip edebileceğin hakkında bir fikrim yok.
2)Ürün geni dönerse paranı kesinlikle alırsın.
3)Amazon sizden bir ücret talep etmez.

Elinize saglik kardesim, yorumlara kulak asma emin ol bu aciklamalarindan yararlanacak yuzlerce arkadas olacaktir.

Vaktine emegine saglik

Ziraat maximum kredi kartı ile alışeriş yapılıyor mu? İş bankası maximum kart ile birçok alışveriş yaptım da, arkadaşım ziraat bankkart ile alışveriş yapamadığını söyledi. Bunun sebebi bankamitik kartı olması mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı