@Raydric T.C numarasını adres bölümünde ID Number adlı kutuya yazılarak yapıldığını gösterseydin keşke. Millet T.C girmekle uğraşıp 1 gün boşuna zaman kaybetmezdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun bununla alakası yok çünkü öbür türlüde olsa i-Parcel firmasının kargoyu bekletmeleri günler sürüyor. Nerden biliyorsun diye sormayın çünkü denedim. 1. alışverişimde mail geldiğinde girdiğimde yine uzun süre beklemiş, 2. alışverişimde tekrar sormadıklarında ise yine uzun süre beklemiştim. Yani i-Parcel her halükarda yavaş bir firma.

Onun bununla alakası yok çünkü öbür türlüde olsa i-Parcel firmasının kargoyu bekletmeleri günler sürüyor. Nerden biliyorsun diye sormayın çünkü denedim. 1. alışverişimde mail geldiğinde girdiğimde yine uzun süre beklemiş, 2. alışverişimde tekrar sormadıklarında ise yine uzun süre beklemiştim. Yani i-Parcel her halükarda yavaş bir firma.
2001'den beri amazondan defalarca alışveriş yaptım. İparcel firması tc'yi istemekte çok kararlı, ancak dediğim gibi adres bölümündeki ID Number yazan yere tc'yi yazarsanız tc mc sormuyor adamlar.

Zaten kimlik numarasını sadece ilk alışverişinizde, eğer yazmadı iseniz soruyor. 2. veya 3. alışverişlerinizde sizden tekrar kimlik numaranızı istemiyorlar ve buda kargonuzun geliş tarihini ertelemiyor. Kısaca sorun yok.

Dün elime ulaşan Far Cry 4'ün fotoğraflarını yeni atma fırsatı buluyorum. İçinden ayrıca Hurk'un silahıyla ilgili bir kod daha çıktı ve ek bilgiler kitabı var küçük bir tane. Anahtarı Uplay üzerinden etkinleştirdikten sonra DVD ile kurdum ancak farklı bir formatta indirdi ve Uplay'de kurulu gözükmüyordu, hatta simge bile değişmiyordu.

Ardından dijital olarak DVD kurduğum yere kurayım dedim ancak bu seferde dosyalar doğrulanmadı ve tekrar indirmeye başladı bende sonuç olarak bildiğim yoldan dijital olarak indirdim sorun yok şuan :) Ek olarak boyuttan dolayı hata verdiği için buraya atarken bazı resimlerin çözünürlüğünü düşürdüm.

91.jpg

89.jpg

90.jpg

UPS ile gelirse Türkiyede de UPS şubeleri ve aktarmaları olduğundan, UPS ile devam ediyor mu yoksa başka kargo şirketi mi alıyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı