Amazon.com Blue Yeti mikrofon ne kadara alınır?

xBahadır

Decapat
İyi günler arkadaşlar. Amazon'dan Blue marka mikrofon almak istiyorum. Malum Türkiye'de 1300 lira üzerinden bulmak zor. Cihaz şu anda 124 dolar. Kargo ücreti ne olur ? Gümrük vergisi ne kadar öderim ? Bilgi bekliyorum teşekkürler.

Ürün

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar. Amazon'dan Blue marka mikrofon almak istiyorum. Malum Türkiye'de 1300 lira üzerinden bulmak zor. Cihaz şu anda 124 dolar. Kargo ücreti ne olur ? Gümrük vergisi ne kadar öderim ? Bilgi bekliyorum teşekkürler.

Ürün
Buraya amazon linkini koy en ucuz hangisinde gösterir (kargo vergi dahil)

Buraya amazon linkini koy en ucuz hangisinde gösterir (kargo vergi dahil)

Sonu co.uk ile biten domain adresinde yani, amazon.co.uk'dan alınca 805 tl toplamda çıkıyor.
Bir farklılık olur mu ?
Ürün gelir mi ?
880 TL'ye geliyor yaklaşık olarak. Midnight Blue modeli daha ucuz, o da 780 TL'ye geliyor.

Blackout renk lazım hocam.

Sonu co.uk ile biten domain adresinde yani, amazon.co.uk'dan alınca 805 tl toplamda çıkıyor.
Bir farklılık olur mu ?
Ürün gelir mi ?

Blackout renk lazım hocam.
.co.uk ingiltere sitesi hocam sıkıntı olmaz gelir

AC Origin Bundle paketiyle birlikte $99'a almıştım. Hızlı elime ulaştı ve benim ödediğim ücret $137,44. Türk lirası karşılığı olarak 760-780TL civarına satın aldım diye hatırlıyorum.
369006

369007

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı