Amazon.com.tr değişim deneyimi

reonaslyhness

Kilopat
Merhaba,

Amazon'dan B560 anakart aldım pinleri yamuk ve kırık çıktı hatalı/kusurlu ürün kategorisinde yani muhtemelen kargoda olmuştur.
Değişim olarak Amazon gebze deposuna sürecin hızlı işlemesi için 7 Nisan tarihinde MNG Kargo ile gönderim yaptım.
9 Nisanda değişim onaylandı tahmini teslimat tarihi 21 Mayıs SMS olarak iletildi ve müşteri hizmetleri de soruna hiçbir şekilde çözüm sunamıyor değişim yerine iade de yapmıyorlar. İlk defa Amazon'dan memnun kalmadım bir ay nasıl sürebilir? Satıcısı da kendisi olduğu halde komik gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay sürmemesi lazım ellerine ulaştığında iade veya kusurlu ürün onaylanırsa 1 gün içinde yenisini gönderiyorlar. Şimdiye kadar 2 değişim işlemim oldu ikisinde de aynı süreci yaşadım. Bundan 4 ay önce aldığım monitör ölü pikselli geldi değişim istedim çarşamba günü gönderdim perşembe ellerine ulaştı cuma günü değişime onay verdiler. Aynı gün akşam yenisi kargoya verildi cumartesi günüde teslim edildi, ilk başta SMS ile absürt çok ileri bir tarih gelebilir onu dikkate almayın. Aslında orada o tarihe kadar bize gönderin demek istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay sürmemesi lazım ellerine ulaştığında iade veya kusurlu ürün onaylanırsa 1 gün içinde yenisini gönderiyorlar şimdiye kadar 2 değişim işlemim oldu ikisinde de aynı süreci yaşadım bundan 4 ay önce aldığım monitör ölü pikselli geldi değişim istedi çarşamba günü gönderim perşembe ellerine ulaştı cuma günü değişime onay verdiler aynı gün akşam yenisi kargoya verildi cumartesi günüde teslim edildi, ilk başta SMS ile absürt çok ileri bir tarih gelebilir onu dikkate almayın aslında orada o tarihe kadar bize gönderin demek istiyorlar.
Bilmiyorum 3 günlük barkod okuma süreci var barkod okundu değişim onaylandığı halde ekstra 3 gün daha bekleyeceksiniz dedi müşteri hizmetleri sonra sms ile 21 Mayıs olduğu iletildi umarım dediğiniz gibidir

Bilmiyorum 3 günlük barkod okuma süreci var barkod okundu değişim onaylandığı halde ekstra 3 gün daha bekleyeceksiniz dedi müşteri hizmetleri sonra sms ile 21 Mayıs olduğu iletildi umarım dediğiniz gibidir
Sizde ekstradan başka bir durum olabilir belki ürünün detaylı incelemesi yapılacaktır vs ama bende dediğim gibi değişim işlemi çok uzun sürmedi.

Sizde ekstradan başka bir durum olabilir belki ürünün detaylı incelemesi yapılacaktır vs ama bende dediğim gibi değişim işlemi çok uzun sürmedi.
Kusurlu gelen kargo bile yarın teslimat bölgesinde olmama rağmen dağıtım sürecinde gecikti bir baktım işlemci soket koruma kapağı bile çıkmış takılı değildi gecikme üstüne gecikme sorun temelli sanırım AGT Kurye 🤣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı