Amazon.com.tr den alınan monitörde ölü piksel var

Değerinde başka ürün verebilir.

Fiyat olarak diye biliyorum.

Muadil bir ürün ile değiştirme olayı satıcıya kalmış bir durum, yasalara göre elinde varsa değişim veya iade, elinde yok ise para iadesi yapmakla yükümlü. Ama bir ihtimal (eğer kullanırım derseniz) ürünün ayıbı oranında para iadesi alabilirsiniz.

Muadil bir ürün ile değiştirme olayı satıcıya kalmış bir durum, yasalara göre elinde varsa değişim veya iade, elinde yok ise para iadesi yapmakla yükümlü. Ama bir ihtimal (eğer kullanırım derseniz) ürünün ayıbı oranında para iadesi alabilirsiniz.
Hocam hanginize inanayım :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 2:40

Hocam hanginize inanayım :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 2:40.

Hocam videoyu şimdi izleyemiyorum ama orada adam kanunlara dayanarak konuşuyorsa o haklıdır ben bu işin uzmanı değilim sadece okuduğum gördüğüm şeyleri söyledim bununla ilgili orada ki kişi kadar detaylı bilgim yok. Ona inanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı