Amazon aracı firma ve çalışanların bu durum ile bir bağlantısı yok. Gereksiz mesajlar yerine kibar ve yapıcı bir dil kullanılmalıydı. Çözüm merkezindeki Ayşe Hanım'ın tutumu gayet kibar ve resmi bir dil iken. Olayın muhattabı arkadaşımız sokak üslubu ile devam ediyor.
Buradaki mağduriyetin forumdaki arkadaşlarla birlikte Amazon çalışanı hanımefendi de gayet farkında. Ama isteniyor ki olayın sorgulanmayıp hemen istek gerçekleştirilsin. İyi/Kötü niyet sorgulanmasın. Anladım hocam. Sizler herhangi bir firmaya işe girdiğinizde bu sokak üslubunuzla basit bir mail attığınızda bile ötekileştirilince bu konuşmamı hatırlarsınız umarım.
Ülkemizdeki diğer firmaları tenzih ederek Amazon'un ürünlerin fiyat etiketinden bağımsız biçimde tarafsız ve yapıcı davranışlarını tecrübe etmediğiniz apaçık ortada. Arkadaşımın yaşadığı durumdan bağımsız olarak takındığı üslubunu yanlış buluyorum. Yaparsın, sana güveniyorum gibi gazlayıcı muhabbetini arkadaş ortamı dahi çekemeyecektir ki Ayşe Hanım gayet iyi idare etmiş.