Amazon.com'dan laptop almayı düşünüyorum. Import fee belirtilmiş Amazon tarafından. Bundan başka vergi çıkar mı acaba? Yoksa orada ne yazıyorsa vergi dahil o miktarı mı ödeyeceğim? Satıcı ve gönderici amazon.com bu arada.
Ödemeye geldiğinde vergiler dahil ne kadar ödeyeceğin yazıyor diye biliyorum.Amazon.com'dan laptop almayı düşünüyorum. Import fee belirtilmiş Amazon tarafından. Bundan başka vergi çıkar mı acaba? Yoksa orada ne yazıyorsa vergi dahil o miktarı mı ödeyeceğim? Satıcı ve gönderici amazon.com bu arada.
Import fee olarak belirtmişler total fiyatta onun dışında ekstra çıkar diye çekincem var. Eğer her şey dahilse alacağım Amazon.com dan.Amazon.com.tr üzerinden laptoplara bakabilirsin vergi dahil fiyatlandırma yapılıyor. Yurtdışından sipariş edersen bütçen 6000TL ise gümrüğe geldiğinde laptop tahminimce fiyatı 8500-9000TL civarına gelir. O kadar da bütçe ayıramazsan para iadesi durumuna girer ve yurt dışı kaynaklı bir iade olduğu için 2-3 hafta para iadesi bekleyebilirsin(Bu süre bankadan bankaya değişebilir).
Onun dışında ekstra bir ücret çıkmaz değil mi?Ödemeye geldiğinde vergiler dahil ne kadar ödeyeceğin yazıyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.