Amazon.com'dan alınan laptopun verigisi nasıl olur?

MuscleCar

Femtopat
Daha fazla  
Amazon.com'dan laptop almayı düşünüyorum. Import fee belirtilmiş Amazon tarafından. Bundan başka vergi çıkar mı acaba? Yoksa orada ne yazıyorsa vergi dahil o miktarı mı ödeyeceğim? Satıcı ve gönderici amazon.com bu arada.

Amazon.com'dan laptop almayı düşünüyorum. Import fee belirtilmiş Amazon tarafından. Bundan başka vergi çıkar mı acaba? Yoksa orada ne yazıyorsa vergi dahil o miktarı mı ödeyeceğim? Satıcı ve gönderici amazon.com bu arada.
Ödemeye geldiğinde vergiler dahil ne kadar ödeyeceğin yazıyor diye biliyorum.

Amazon.com.tr üzerinden laptoplara bakabilirsin vergi dahil fiyatlandırma yapılıyor. Yurtdışından sipariş edersen bütçen 6000TL ise gümrüğe geldiğinde laptop tahminimce fiyatı 8500-9000TL civarına gelir. O kadar da bütçe ayıramazsan para iadesi durumuna girer ve yurt dışı kaynaklı bir iade olduğu için 2-3 hafta para iadesi bekleyebilirsin(Bu süre bankadan bankaya değişebilir).

Amazon.com.tr üzerinden laptoplara bakabilirsin vergi dahil fiyatlandırma yapılıyor. Yurtdışından sipariş edersen bütçen 6000TL ise gümrüğe geldiğinde laptop tahminimce fiyatı 8500-9000TL civarına gelir. O kadar da bütçe ayıramazsan para iadesi durumuna girer ve yurt dışı kaynaklı bir iade olduğu için 2-3 hafta para iadesi bekleyebilirsin(Bu süre bankadan bankaya değişebilir).
Import fee olarak belirtmişler total fiyatta onun dışında ekstra çıkar diye çekincem var. Eğer her şey dahilse alacağım Amazon.com dan.
Ödemeye geldiğinde vergiler dahil ne kadar ödeyeceğin yazıyor diye biliyorum.
Onun dışında ekstra bir ücret çıkmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı