Öncelikle herkese merhabalar. Hocam amazon.co.uk adresinden ilk defa alışveriş yapacağım ve sizlere bir kaç sorum olacak zamanını ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Merhaba, ben amazon.com dan değilde uk 'den amazon.co.uk’den aşağıdaki linkteki ürünü almak istiyorum, siyah renk xs bedenini. 140 pound görünüyor fiyatı ama kargo ücreti ne kadar, toplamda ne kadar ödemem gerektiğini bulamadım yardımcı olur musunuz bana bu konuda?
@ceren112 140 pound, 490 TL montun tutarı ve haliyle vergi ödemen lazım.
Ödeyeceğin vergi ve kargo ücretini Adres girdiğinde göreceksin, birkaç mesaj önce bu soru soruldu okursanız sizinkinin toplamını bulabilirsiniz.
Vergi ödersiniz ancak vergiyi amazonda ne kadar kestiği yazacağı için ne kadar keseceğini siz bileceksiniz resim paylaşmadığınız için. Konuyu veya rehberi okumadan geldiğiniz için bu soruları boşa soruyorsunuz.
Vergi ödersiniz ancak vergiyi amazonda ne kadar kestiği yazacağı için ne kadar keseceğini siz bileceksiniz resim paylaşmadığınız için. Konuyu veya rehberi okumadan geldiğiniz için bu soruları boşa soruyorsunuz.