Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Ücretsiz nakliye Türkiye için geçerli mi?
Bildiğim kadarıyla hayır, ancak fazla para almazlar. Alışveriş yaparken adresi girdiğinde kaç lira olacağı rehberde anlatıldığı şekilde gözükecektir.

Öncelikle herkese merhabalar. Hocam amazon.co.uk adresinden ilk defa alışveriş yapacağım ve sizlere bir kaç sorum olacak zamanını ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Intel Pentium G3258 CPU (Dual Core 3.20GHz, Socket H3 LGA-1150): Amazon.co.uk: Computers & Accessories Bunu almak istiyorum ve bu cihaz hakkında sizlere bir kaç sorum olacak.
  • 50.50€ gibi bir fiyatı var gümrükte herhangi bir vergi öder miyim?
  • Kargo bu fiyata dahil mi?
  • Kartımdan ne kadar miktar çekilir?
  • Alışveriş yapmak için herhangi bir yaş sınırı var mıdır?
  • Alışveriş yapmak için Kredi Kartı mı gerekli ? ATM kartıyla alışveriş yapabilir miyim?
  • Bunlar dışında Türkiye deki fiyata denk gelir mi? Yoksa amazondan alıp daha avantajlı fiyata sahip olabilir miyim?
Biliyorum biraz fazla soru sordum ilk tecrübem olacağı için kusuruma bakmayın iyi sosyaller.

@Recep Baltaş , @Uğur Öztürk , @Murat5038 , @SypeR , @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben amazon.com dan değilde uk 'den amazon.co.uk’den aşağıdaki linkteki ürünü almak istiyorum, siyah renk xs bedenini. 140 pound görünüyor fiyatı ama kargo ücreti ne kadar, toplamda ne kadar ödemem gerektiğini bulamadım yardımcı olur musunuz bana bu konuda?

Bir de bu ürünü alırsam gümrükte ödemem gereken ücret ne kadar olur ve ödeme yaparken pound yerine tl olarak görme şansım var mı miktarı ? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Hilfiger Denim Women's Maria Down Long Sleeve Coat: Amazon.co.uk: Clothing

Hemen hemen böyle bir fiyat çıkıyor karşınıza.
Vergi : 102TL
Kargo Ücreti : 55TL

mont.png

@ceren112

Merhaba ben amazondan 580 dolara bir sistem topladım, ancak gümrük vergisi öder miyim ve ödersem ne kadar öderim?

Merhaba ben amazondan 580 dolara bir sistem topladım, ancak gümrük vergisi öder miyim ve ödersem ne kadar öderim ?
Vergi ödersiniz ancak vergiyi amazonda ne kadar kestiği yazacağı için ne kadar keseceğini siz bileceksiniz resim paylaşmadığınız için. Konuyu veya rehberi okumadan geldiğiniz için bu soruları boşa soruyorsunuz.

Vergi ödersiniz ancak vergiyi amazonda ne kadar kestiği yazacağı için ne kadar keseceğini siz bileceksiniz resim paylaşmadığınız için. Konuyu veya rehberi okumadan geldiğiniz için bu soruları boşa soruyorsunuz.
Kusura bakmayın bir daha ki sefere dikkat ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı