Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Arkadaşlar, MSİ B250M Gaming Pro almak istiyorum ama Amazon'dan mı alsam Türkiye'ye gelmesini mi beklesem bilmiyorum. Türkiye'ye gelmesi ne kadar zaman alır ? Amazon'dan alsam ne tür sıkıntılar çıkabilir yada herşey dahil kaça patlar ?

En yavaş kargoyla 2 hafta içinde elinize ulaşır, Amazon, "Dünya'nın en müşteri memnuniyet odakli şirketi" sloganını boşa çıkarmaz :) Alacağınız modeli seçin, ona göre vergi ve kargo ücretini göreceksiniz.

Arkadaşlar linki kontrol edip fikrinizi paylaşırmısınız
Boyuta koli dahil değil kolili ölçüsünü bulamadım
Bu ölçü ve ağırlıktaki bir koli Almanya dan uçakla gelirken ek ücret ya başka bir sıkıntı çıkartırmı?

Kolili Ağırlığı4,6 Kg
[TBODY] [/TBODY]
Kolisiz Ürün Boyutları38 x 8,7 x 37 cm
[TBODY] [/TBODY]

SilverStone SST-ML08B-H PC-Gehäuse: Amazon.de: Computer & Zubehör

Lütfen acil cevap.
Arkadaşlar ürünü satın aldım 99.31 euro çekmesi gerekirken provizyonda bekleyen işlemlerde 1 usd çekmiş görünüyor bi sorunmu var?

amazon.de
SilverStone SST-ML08B-H PC-Gehäuse: Amazon.de: Computer & Zubehör

Belli bir alışveriş üzerinde 5$'lık hediye kuponunuzu kullanabiliyorsunuz.

1. 1) Bu Türkçe ile TEOG'dan pek birşey bekleme.
  2. Dolar kurunun ne olacağını ve gümrük vergi muafiyet sınırının 30€'ya düşmesi sebebiyle yurt dışından alışveriş yapmaya pek yeltenmeni tavsiye etmem.

Sırf size cevap yazabilmek için kayıt oldum siteye. Başkalarının hatalarına bakmadan önce kendi hatalarımızı düzeltmeye çalışsak, toplum olarak çok daha iyi bir seviyeye gelebiliriz.

1. Sınava hazırlanan bir öğrenciye yaklaşımınız çok yanlış.

2. Sizin de Türkçe bilginizi gözden geçirmeniz şart:
2a. "birşey" yazmışsınız, "bir şey" ayrı yazılır.
2b. "Dolar kurunun ne olacağını" cümlenizde bu kısmın devamı gelmemiş, anlam bozukluğu var.
2c. "pek yeltenmeni tavsiye etmem", doğrusu "yeltenmeni pek tavsiye etmem" olacak.

İyi günler dilerim.

Merhaba,
Ben de 199 dolarlık bir ürün almak istedim ama bu adrese gönderilemiyor diye bir yazı çıktı. Bunun anlamı nedir ki?

Amazon.de bir kargom var. Daha önce en az 10 kes kargomu i parcel getirmiştir ama böyle bir uyarı görmemiştim.Ne anlama geliyor.
paercel.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı