Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Bir yerde ID numarasına TC kimliğimizi yazmamız gerektiği, bunun nedeninin yılda azami 5 ürün getirtebileceğimiz olduğu yazıyordu. Kafam karıştı

Amazon'a zaten kayıt olduktan sonra zaten kimliğin oluşuyor. Ona bakıp takip edebilirler. Sen dediğim şekilde alışverişe devam et sorun çıkartırsa o zaman bakarız.
Size de zahmet oluyorum. Bir sorum daha olacaktı. TL olarak mı USD olarak mı seçiyim ödeme şeklini?

Ekleme: Ürünü satın aldım. Her şey için teşekkür ederim. Bir sorum daha var Kredi kartının internetten alışveriş özelliğinin para çekilene kadar açık mı kalması gerekiyor?

Son düzenleme:
Teşekkürler faydali konu, ilk yurtdışı alışverişimi inşallah sizin anlatımıniz sonrası gerçekleştirecegim.

@Murat5038 Logitech g930 indirime girmiş ve bu fırsatı değerlendirmeyi çok istiyorum. 18 yaş altı siparişlerde bir sıkıntı olur mu ?

@Murat5038 Logitech g930 indirime girmiş ve bu fırsatı değerlendirmeyi çok istiyorum. 18 yaş altı siparişlerde bir sıkıntı olur mu ?
Parasını ödedikten sonra sorun olmaz. Tabi 12 yaşına birine de vermezler 16/17 yaşında isen vermeleri lazım.

Sipariş verdiğim anakart sonunda İstanbul hava limanına geldi. Buradan sonra tekrar ben USPS ilemi takip etmem gerek yoksa farklı bir sistemmi devereye giricek bunun için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…