Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

PC.png

Bir yerde ID numarasına TC kimliğimizi yazmamız gerektiği, bunun nedeninin yılda azami 5 ürün getirtebileceğimiz olduğu yazıyordu. Kafam karıştı (n)

Amazon'a zaten kayıt olduktan sonra zaten kimliğin oluşuyor. Ona bakıp takip edebilirler. Sen dediğim şekilde alışverişe devam et sorun çıkartırsa o zaman bakarız.
Size de zahmet oluyorum. Bir sorum daha olacaktı. TL olarak mı USD olarak mı seçiyim ödeme şeklini?

Ekleme: Ürünü satın aldım. Her şey için teşekkür ederim. Bir sorum daha var :D Kredi kartının internetten alışveriş özelliğinin para çekilene kadar açık mı kalması gerekiyor?

Son düzenleme:
@Murat5038 Logitech g930 indirime girmiş ve bu fırsatı değerlendirmeyi çok istiyorum. 18 yaş altı siparişlerde bir sıkıntı olur mu ?
Parasını ödedikten sonra sorun olmaz. Tabi 12 yaşına birine de vermezler :) 16/17 yaşında isen vermeleri lazım.

Sipariş verdiğim anakart sonunda İstanbul hava limanına geldi. Buradan sonra tekrar ben USPS ilemi takip etmem gerek yoksa farklı bir sistemmi devereye giricek bunun için ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı