Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Bende kitap almayı düşünüyorum 40 dolar fiyatı, kitap içinde gift seçeneğini işaretlemeli miyim yoksa kitapta çok sorun olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR Sence toptan getirip kargo parasından kurtulayım mı? Yoksa teker teker mi getireyim. Bir de gümrüğe takılırsa hiçbir şey ödemeyeceğim değil mi depozito var diye? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekran Alıntısı.JPG

Kargo parası alınıyor mu?

Arkadaşlar AMD FX-9590 alacağım. Ama Amazon'dan gümrükten nasıl kurtulacağım anlamadım. Yardım eder misiniz?

Gümrükten kurtulamazsın. Amazon yasal bir alışveriş sitesi ve gönderim yaptığı ülkenin yasalarına uymak zorunda. Daha geçen gün yeni kulaklık geldi. İki dakikada gümrükte içini açıp bakmışlar kutunun. :)

@SypeR Sence toptan getirip kargo parasından kurtulayım mı? Yoksa teker teker mi getireyim. Bir de gümrüğe takılırsa hiçbir şey ödemeyeceğim değil mi depozito var diye? Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 56909
Geç gördüğüm için mazur gör. Oradan en fazla kargo ücretini düşürtürsün. Onun dışında Fees Deposit/Tax (aynı şey) ödediğin için gümrükten geçecektir.

@SypeR
Mesela 80 dolarlık bir ürün gümrüğe takıldı, amazon gümrük için para isterse siparişten vazgeçme gibi bir durum var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı