Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İlk olarak şunu öğrenin ürünün toplamına göre değil, ürünün fiyatına göre gümrük kanunları işler.Gümrükte herhangi bir vergi öder miyim?
Ödememe şansınız olabilir. Denemedim ve net bir yargıda da bulunmak istemem.@SypeR hocam 70€ ve üstü ürünlerde gift wrap seçeneğini seçersek ürüne ek vergiyi ödemiyor muyuz? Ben mi yanlış anladım?
Daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım ancak resimde, gümrük vergisi dahil fiyatı 431$ olarak görünüyor. Isterseniz bilen birinin kesin cevabını bekleyin.@SypeR
@Murat5038
Merhaba,
Ben Asus GTX970 Strix'i amazon'dan almak istiyorum. Birkaç sorum olacaktı. (Amazon'da fiyatı 340$)
1) Sipariş toplamı 431,55 $ olduğu söylüyor. Bu da 1057 TL yapıyor. Bende 1057TL'den fazla para alırlar mı?
2) Gümrüğe takılır mı? Gümrüğe takılmaması için gift(hediye) paketi yaptırayım mı?
Şimdiden teşekkürler.
Kardeş gümrüğe takılmaz çünkü sen gümrük vergisini ödüyorsun sadece 1000 tl verip bekleyeceksin@SypeR
@Murat5038
Merhaba,
Ben Asus GTX970 Strix'i amazon'dan almak istiyorum. Birkaç sorum olacaktı. (Amazon'da fiyatı 340$)
1) Sipariş toplamı 431,55 $ olduğu söylüyor. Bu da 1057 TL yapıyor. Bende 1057TL'den fazla para alırlar mı?
2) Gümrüğe takılır mı? Gümrüğe takılmaması için gift(hediye) paketi yaptırayım mı?
Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.