Amazon.de 1070 GTX ekran kartı almak

Arkadaşlar evet garanti icin yurtdışına gönderilmesi gerekiyor ürünün ancak müşteri temsilcisine durumu haber verip garanti için yollamak istediğinizi söylerseniz kargo için ücret ödemiyorsunuz. Sitenin müşteri temsilcileri dahil ülkemizin çok üzerinde standartları var, tek kötü noktası taksitlendirme yapılamıyor. Alacak arkadaşlara bilgilendirme olsun.

Amazon'dan verilen sipariş nasıl gümrüğe takılmıyor?Üstelik yasal sınırı 70€ civarına çektiler diye biliyorum.

Amazon gümrükte çıkacak vergiyi vs. baştan hesaplayarak peşin alıyor parayı. Tüm işlemleri de kendileri hallediyor. Takılma bekleme olmadan sorunsuz ve zamanında ulaştırıyolar.

sitede herhangi bir ürünü görüntülerken yazan fiyat kadarmı para ödüyoruz? yoksa alışveriş tamamla kısmında ek olarak gümrük vergisi vs. kesiliyormu?

sitede herhangi bir ürünü görüntülerken yazan fiyat kadarmı para ödüyoruz? yoksa alışveriş tamamla kısmında ek olarak gümrük vergisi vs. kesiliyormu?
Almanya'ya vergi vermiyor, o vergiyi Türkiye'ye veriyor o yüzden orda yazan dışında ekstra ücret almıyor amazon.de, amazon.com ise ekstra vergi alıyordu.
Hani kargo şirketi ile çalışıyorlar Türkiye'de? Bu kadar hızlı elimize ulaşacak ise bizde oradan alışveriş yapalım. Siteyi nasıl dilimize çevirebiliriz.
Yurtdışında UPS ile çalılıyorlar, o da yurtiçi kargoya veriyor ürünü ortlama 10-15 günde elinize ulaşıyor.

Almanya'ya vergi vermiyor, o vergiyi Türkiye'ye veriyor o yüzden orda yazan dışında ekstra ücret almıyor amazon.de, amazon.com ise ekstra vergi alıyordu.

Yurtdışında UPS ile çalılıyorlar, o da yurtiçi kargoya veriyor ürünü ortlama 10-15 günde elinize ulaşıyor.
Teşekkür ediyorum vermiş olduğun cevap için. Gtx 1070 almak istiyorum bende. Amazon.com dan bu kartı almak istesem kargo+vergi eklendiğinde hangi siteden daha uygun almış olurum sanki .com olanda çok daha uygun gibi geldi ürünler?

Teşekkür ediyorum vermiş olduğun cevap için. Gtx 1070 almak istiyorum bende. Amazon.com dan bu kartı almak istesem kargo+vergi eklendiğinde hangi siteden daha uygun almış olurum sanki .com olanda çok daha uygun gibi geldi ürünler?
Her kartta amazon.de daha ucuza geliyor, amazon.com dan alacağın kart'ın üstüne ekstra 90-100$ vergi ödüyorsun, birde amazon.de daha hızlı teslim eder.

Biz arkadaşıma GTX 1070 aldık tüm modelleri tek tek hesapladık almadan önce, amazon.de kesinlikle daha ucuza geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı