Amazon.Bende de 5000TL yani 720 dolar gibi bir bütçe var bende yurt dışından almayı planlıyorum. Ama yeterli olur mu emin değilim. Amazon mu yoksa Newegg mi tercih edilmeli?
Amazon.Bende de 5000TL yani 720 dolar gibi bir bütçe var bende yurt dışından almayı planlıyorum. Ama yeterli olur mu emin değilim. Amazon mu yoksa Newegg mi tercih edilmeli?
Teşekkür ederim. Amazon.de, Amazon.us, QP, İncehesap ve İtopya üzerinden tüm bilgilerimi girdim umarım yarın bütçeme uygun gelen ilk yerden alacağım.Evet. Öyle.
Evet toplam olarak ödüyorsun sonra arkana yaslanıp bekliyorsun.
TL ile yapabilirsin ancak Amazon kuru 0,2 daha fazla çeviriyor.Ve direkt TL ile işlem yapabiliyor muyuz?
Link yok şuan için.Elinizde bir link var mı yolsa direkt aratarak mı bulacaksınız?
Buna önlem olarak ne yapacağız ki hocam?TL ile yapabilirsin ancak Amazon kuru 0,2 daha fazla çeviriyor.
Link yok şuan için.
Link için diyorsanız ben sayfayı F5'leyip bakacağım mecburen.Buna önlem olarak ne yapacağız ki hocam?
Kur için mi?Buna önlem olarak ne yapacağız ki hocam?
Belki son 30 dakikada ürün fiyatsız olarak sisteme yüklenir.Link için diyorsanız ben sayfayı F5'leyip bakacağım mecburen.
Kur için mi?
Belki son 30 dakikada ürün fiyatsız olarak sisteme yüklenir.
Kur için mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.