Amazon.de RTX 3060 Garantisi nasıl olur?

Bütçe
4500TL
Hocam bizde 20.00'da başlayacak Almanya'da 22.00 oluyor o zaman doğru muyum acaba amazon.de mi amazon.us mi daha avantajlı olur acaba 5500 bütçem var kart için.
Almanya saatini bilmiyorum.
Evet hocam, daha az kesinti için yapılacak bir şey yok mu? Tek seçenek 0,2 daha yüksek kurdan mı almak?
Kendin dolar olarak ödeyebilirsin. Ben sanal kartıma dolar atamadığım için mecbur çevirtiyorum.
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Amazon de ve Us'de RTX 3060 olarak arama yaptığımda kart çıkmıyor. Stok yok şeklinde değil, kart yok. Sizde de öyle mi? Link bulduysanız nasıl buldunuz :D
Çıkmaz tabii. Daha siteye yüklenmedi. Aslında yüklendi. Aramızda yazılım bilen var mı tarayıcı hakkında?

Dipnot: Amazon Eu'dan alınan ürünlerde gümrük vergisi otomatik ödeyeceğiniz ücrete dahil edlir en basit örnek.

PNY 3060 ön siparişe açıldığında
Satış fiyatı: 380 küsur sterlin.
Gümrük vergisi: 90 sterlin.
Hızlı kargo: 20 sterlin

Derken kaba taslak 490 sterline geliyor bu şekilde düşünebilirsiniz. Eğer gümrükte 90 sterlinden az ücret alırlarsa da farkı 90 gün içinde de iade ediyorlar.

Not: Bu rakamları örnek olarak yazdım farklı rakamlarda da satışa çıkabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı