Amazon.de üzerinden Hyperx Cloud II almak

Daha fazla  
Meslek
Game Developer
Ben yaklaşık 2 haftadır Hyperx Cloud II almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatları malum 400 TL ile 450 TL arası değişiyor. Ben de Amazon.de üzerinden almayı düşünüyorum. Ürün şu an stokta yok fakat ürün stoklara girince teslim edelim diyor.

upload_2017-12-3_15-44-19.png

upload_2017-12-3_15-46-16.png

Şimdi ürünü satın aldım diyelim ürün stoklara girince 69,31 € üzerinden mi işlem görecek yoksa stoklara girince fiyatı artarsa artan fiyat üzerinden mi işlem görecek ?

Sepetteki fiyat geçerli olur.

Ürünün gelmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi ?

Konu kapatılabilir. Ürün yeniden yapılmış ürünmüş Almanca olduğu için anlamamıştım dikkatli inceleyince fark ettim.

Amazon.de'nin ne gibi avantajları vardır? EURO ile ücret ödemek zaten pahalı bir seçenek.

Amazon.de'nin ne gibi avantajları vardır? EURO ile ücret ödemek zaten pahalı bir seçenek.
Her üründe olmasa da bazı ürünlerde bedava kargo olması başlıca avantajlardan biri.
Tabii alacağınız ürüne göre değişiklik göstermesini de dikkate almalısınız.

Her üründe olmasa da bazı ürünlerde bedava kargo olması başlıca avantajlardan biri.
Zamanında Türkiye'de 350 ₺ fiyatı olan Z506 ses sistemi'ni bedava kargo ile 250 ₺ ye almıştım :)

Fakat Euro üzerinden satış yapıyor diye biliyorum bu zaten dezavantaj değil midir? Dolardan daha yüksek yani Euro.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı