Durum güncellemesi: Yine haber gelmeyince tekrar aradım. Telefonu açan arkadaş, bir dönüş olmadığını söyleyerek benim konumu takibe alan arkadaşına durumu sormak ve bilgi almak için beni beklemeye aldı. Daha sonra bana geri dönerek şunları söyledi. Ses çok cızırtılı geliyordu. Anladığım kadarıyla arkadaş şunları söylemiş; üst departmandaki yetkili kişiye polis raporum ulaşacakmış, onu kayıt altına alacakmışlar. Bana iade verebilmesi için onu kayıtlarına almaları gerekecekmiş. Hani bunu bunu yaptık, iade ediyoruz tarzında. Yani sistemsel bir düzen için bir şeyler beklediğini ifade etti anladığım kadarıyla. Üst deparmanlardaki o kişiler daha polis raporunu sistemlerine işleyememişler mi pek bir şey anlamadım. Bana perşembeye kadar yine beklememi söyledi ve çözüleceğini umut ettiğini söyledi.
Gerçekten Twitter'a falan yazmaya mecalim kalmadı. Telefondakine de umarım çözülür de boşuna uğraştığım ile kalmam dedim. Bu durum beni çok yordu, kendi kendime stres olup dert edindiğim ile kalıyorum. Ekşi sözlüğe, Twitter'a falan yazsak çare olur mu ki? Ben olayın en başında bir şeyler yazarak Amazon Ceo'suna mail atmıştım aslında ama bir dönüş falan olmadı.