Amazon.de'den ürün almak

Kağan 72

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2018
Mesajlar
58
Merhaba.
Ben Amazon'dan bir cihaz almak istiyorum ama nasıl alınır bilmiyorum. Daha önce yurt dışında bir şey almadım. Arkadaşımla konuştum, bana:"ürünün üstünde vergi, kargo vs yazıyorsa. Her şeyi Amazon karşılar." dedi. Alacağım ürüne bakıyorum, indirim var ama her şey dahil mi bilmiyorum. Ürünün linki budur Thrustmaster T-LCM pedallar (LoadCell 3 pedal seti, 16 bit manyetik sensörler, 100 kg'a kadar basınç gücü, USB / RJ12, PS4 / Xbox One, PC): Amazon.de: Games
Bana bunları ve bilmediğim şeyleri anlatırsanız sevinirim. Had bir de iade politikasını da anlatırsanız extra memnun olurum.
İyi günler.
 
Ürünü amazon satıyor. Ödeme ekranında yazandan bir kuruş fazlasını ödemezsiniz. İade işlemleri de işin içinde amazon olduğu için çok kolay. Ayrıca şeffaf kargo seçeneği var.
 
Yurt içinden alır gibi alıyorsunuz. Zaten tüm ücretleri Amazon size ödeme sayfasında çıkartıyor. Gümrük vs işlemler sırasında ithalat ücreti diye kestiği ücretten fazlası çıkarsa Amazon kendisi karşılıyor. Daha az çıkarsa aradaki fark size iade ediliyor.
Edit: Bahsettiğim com.tr'deki Amazon Germany satıcılı ürünler için.
 

Geri
Yukarı