Çok fazla muhatap olmuyosun zaten sadece bir sıkıntı olunca gidip danışıyosun ve yardımcı oluyolar bu arada ilk hafta başka bir ekiple başlıyorsunuz daha sonradan ekibiniz değişiyor sanırım benim öyle oldu
İşe yeni başlayacak arkadaşlar için edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.
Öncelikle benim için işe alım süreci en zoruydu
herkesin süreci aynı ilerlemiyor olabilir tabii. En son arayıp 0. gün için randevu veriliyor bu arada servisle alakalı bilgi verilmezse kendiniz arayıp belirtirseniz yardımcı oluyolar bilginize. 0. gün sizinle birlikte birkaç kişi daha oluyor ve o gün is güvenliği iş sağlığı vs eğitimler veriliyor ikinci gün depoda departmanlara yerleştiriyorlar başınızda instructorlar oluyor onlar size yardımcı oluyor işle alakalı. İlk üç gününüz eğitimle geçiyor kısaca daha sonradan kendi halinize bırakıyorlar bu arada çok fazla İngilizce kavram kullanılıyor ilk başta biraz zorlanırsınız ama duydukça alışıyorsunuz. Ben paketteyim ve diğer departmanlara henüz hiç gitmedim yaklaşık bir ay sonra falan oralara da eğitim için gönderiyolarmış bir hafta. Depoya telefon akıllı saat ve benzeri cihazlar sokmak yasak zaten eğitimde bunlardan da bahsediliyor yemekleri hakkında burada kötü yorumlar görüp korkmuştum ama o kadar kötü değil şirket yemeği en fazla bu kadar olabilir bence zaten catering şirketinin değişme ihtimali varmış sanırım. Molalar da 40 dk yemek molası 20 dk çay molası şeklinde oluyor.
Geçenlerde bir personel arkadaş 2,5 ay deneme süreci olduğundan bahsetmişti eğitimde bununla alakalı bir bilgi verildiğini hatırlamıyorum ama siz yine de sorabilirsiniz
Şimdilik bu kadar
ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım hiç sadece ikinci hafta ekibim değiştiği için biraz afalladım çünkü hiç kimseyi tanımıyorum
umarım sizlerde bir an önce başlayabilirsiniz