Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Servis için meail veya SMS gelecek dendi bunun içeriğinde şoförün plaka venumarasıni atıp bizmi arıyoruz servisciyi bir de duzergah E5'ten mi alıyor Maltepe tarafını.

Transaydan SMS geliyor (ayrı olarak mailde atılıyor) SMS'in içeriğinde de servis plakası ve servis şoförünün numarası var siz şoförü arayıp güzergah ve durakta bulunmanız gereken saat hakkında bilgi alıyorsunuz Maltepe güzergahı hakkında bir bilgim yok maalesef servis şoförüne bulunduğunuz konumu söylerseniz o sizi yönlendiriyor zaten.

Transaydan SMS geliyor (ayrı olarak mailde atılıyor) SMS'in içeriğinde de servis plakası ve servis şoförünün numarası var siz şoförü arayıp güzergah ve durakta bulunmanız gereken saat hakkında bilgi alıyorsunuz Maltepe güzergahı hakkında bir bilgim yok maalesef servis şoförüne bulunduğunuz konumu söylerseniz o sizi yönlendiriyor zaten.
Pazartesi iş başı dendi cumartesi pazar servis bilgisi gelmesse kimle irtibata geçiyorum en kötüsü nü düşünüyorum

Pazartesi iş başı dendi servis bilgisi haftasonu gelecek dendi eğer oldu ki gelmedi nasıl bir yol izliyoruz kime sora biliriz

Son düzenleme:
Pazartesi iş başı dendi cumartesi pazar servis bilgisi gelmezse kimle irtibata geçiyorum en kötüsünü düşünüyorum.

Pazartesi iş başı dendi servis bilgisi hafta sonu gelecek dendi eğer oldu ki gelmedi nasıl bir yol izliyoruz kime sorabiliriz.

Bana servis bilgisi için SMS ya da arama gelmemişti işbaşı yapacağım gün birkaç saat önceden sonu 02 00 ile bitem numarayı arayıp durumu belirtmiştim on beş dk içerisinde SMS gelmişti transaydan. eğer vardiyanız 4 12 ise o şekilde birkaç saat önceden iletişim kurabilirsiniz

Bana servis bilgisi için SMS ya da arama gelmemişti işbaşı yapacağım gün birkaç saat önceden sonu 02 00 ile bitem numarayı arayıp durumu belirtmiştim on beş dk içerisinde SMS gelmişti transaydan. eğer vardiyanız 4 12 ise o şekilde birkaç saat önceden iletişim kurabilirsiniz
Bana sana zahmet olmazsa numarayı atabilirmisin

‪+90 212 808 02 00‬ numara bu
Öncelikle teşekkür ederim lakin haftasonu calismiyorlar hafta içi 9 18 çalışıyorlar ben nasıl çözeceğim işimi şatım kaldım pazartesi iş başı dendi lakin vardiya söylenmedi Bana bi yol ğoster ilk ğün gidemezsem ne olur

Öncelikle teşekkür ederim lakin hafta sonu calismiyorlar hafta içi 9 18 çalışıyorlar ben nasıl çözeceğim işimi şatım kaldım pazartesi iş başı dendi lakin vardiya söylenmedi bana bir yol ğoster ilk ğün gidemezsem ne olur?

Saat söylenmedi mi söylemeleri lazımdı olmadı 4'te gidin siz pazartesi günü bu attığım numarayı da pazartesi gitmeden arayabilirsiniz ben de pazartesi 10 11 gibi aradım, servisi o şekilde hallettim.

Saat söylenmedi mi söylemeleri lazımdı olmadı 4'te gidin siz pazartesi günü bu attığım numarayı da pazartesi gitmeden arayabilirsiniz ben de pazartesi 10 11 gibi aradım, servisi o şekilde hallettim.
Cuma günü sözleşme leri imzaladık ofiste pazartesi iş başı yapacaksınız hafta sonu servis bilgileri iletilecek dendi SMS ve meail olarak ama vardiya saati paylasilmadi sabah ve ya öğlen geçeceksiniz diye bende vardiya yı atacakları SMS veya maeil içinde paylaşırlar diye düşündüm sormak aklıma gelmedi olmadı senin dediğingibi yaparım teşekkürler

Pazartesi iş başı yapacak olup servis bilgileri SMS ve meail olarak gelmeyen varmı benim gibi

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı