Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trendyol depoda zamanla işler karmaşıklaştı personelin durumu takım liderlerinin inisiyatifine bırakılmış. Sürekli çalışacağınız departman değişiyor gereksiz bir acelecilik var. Yakın zamanda Amazon'da çalışmış birkaç kişiye denk geldim hepsi de Amazon'un daha iyi olduğunu söyledi. Bugün Amazon için sağlık testine girdim cuma günü de depoya görüşmeye gideceğim. Umarım ben de yakın zamanda başlarım...

Benim bu üçüncü haftam 🙂 başladığınız gün dahil ilk üç gün Full eğitimle geçiyor dün büyük ihtimalle iş güvenliği ile ilgili eğitim aldınız bugün depoda departmanlara yerleştirirler birkaç gün başınızda instructorlar oluyor yardımcı oluyorlar sonra kendi halinize bırakıyorlar.

Depodaki ekip liderlerinin tutumu falan nasıl acaba sizi rahatsız eden bir durum oldu mu bu zamana kadar?

Trendyol depoda zamanla işler karmaşıklaştı personelin durumu takım liderlerinin inisiyatifine bırakılmış. Sürekli çalışacağınız departman değişiyor gereksiz bir acelecilik var. Yakın zamanda Amazon'da çalışmış birkaç kişiye denk geldim hepsi de Amazon'un daha iyi olduğunu söyledi. Bugün Amazon için sağlık testine girdim cuma günü de depoya görüşmeye gideceğim. Umarım ben de yakın zamanda başlarım...

Depodaki ekip liderlerinin tutumu falan nasıl acaba sizi rahatsız eden bir durum oldu mu bu zamana kadar?
çok fazla muhatap olmuyosun zaten sadece bi sıkıntı olunca gidip danışıyosun ve yardımcı oluyolar bu arada ilk hafta başka bi ekiple başlıyorsunuz daha sonradan ekibiniz değişiyor sanırım benim öyle oldu

İşe yeni başlayacak arkadaşlar için edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.
Öncelikle benim için işe alım süreci en zoruydu 🥲 herkesin süreci aynı ilerlemiyor olabilir tabii. En son arayıp 0. gün için randevu veriliyor bu arada servisle alakalı bilgi verilmezse kendiniz arayıp belirtirseniz yardımcı oluyolar bilginize. 0. gün sizinle birlikte birkaç kişi daha oluyor ve o gün is güvenliği iş sağlığı vs eğitimler veriliyor ikinci gün depoda departmanlara yerleştiriyorlar başınızda instructorlar oluyor onlar size yardımcı oluyor işle alakalı. İlk üç gününüz eğitimle geçiyor kısaca daha sonradan kendi halinize bırakıyorlar bu arada çok fazla İngilizce kavram kullanılıyor ilk başta biraz zorlanırsınız ama duydukça alışıyorsunuz. Ben paketteyim ve diğer departmanlara henüz hiç gitmedim yaklaşık bir ay sonra falan oralara da eğitim için gönderiyolarmış birer hafta. Depoya telefon akıllı saat ve benzeri cihazlar sokmak yasak zaten eğitimde bunlardan da bahsediliyor yemekleri hakkında burada kötü yorumlar görüp korkmuştum ama o kadar kötü değil şirket yemeği en fazla bu kadar olabilir bence zaten catering şirketinin değişme ihtimali varmış sanırım. Molalar da 40 dk yemek molası 20 dk çay molası şeklinde oluyor.
Geçenlerde bir personel arkadaş 2,5 ay deneme süreci olduğundan bahsetmişti eğitimde bununla alakalı bir bilgi verildiğini hatırlamıyorum ama siz yine de sorabilirsiniz

Şimdilik bu kadar 🙂 ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım hiç sadece ikinci hafta ekibim değiştiği için biraz afalladım çünkü hiç kimseyi tanımıyorum 🥲🥲 umarım sizlerde bir an önce başlayabilirsiniz 🙏🏻

Son düzenleme:
Kabul etmemiz için gönderilen dosyaların içinde Okuduğum kadarıyla iki buçuk ay boyunca sizi bildiğiniz test ediyorlar Eğer yeterli performans gösterebilirseniz o zaman sözleşme imzalatıyorlar
İki bucuk aydan önce cikis yapamiyor muyuz?

Merhaba sözleşme olmuyor mu işe giriş yaparken 5.5 ay civarı yani iş ortamını beğenmeyince ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz? Ben sırf zorunlu diye randevumunerteliyordum düşünmek için.

Merhaba herhangi bir ceza ödemeden ve sözleşmedeki süreden bağımsız istediğin zaman çıkabiliyorsun.

Benim vallahi hayatımı maaf ettiler
ne oldu ☠️

Çok fazla muhatap olmuyosun zaten sadece bir sıkıntı olunca gidip danışıyosun ve yardımcı oluyolar bu arada ilk hafta başka bir ekiple başlıyorsunuz daha sonradan ekibiniz değişiyor sanırım benim öyle oldu

İşe yeni başlayacak arkadaşlar için edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.
Öncelikle benim için işe alım süreci en zoruydu 🥲 herkesin süreci aynı ilerlemiyor olabilir tabii. En son arayıp 0. gün için randevu veriliyor bu arada servisle alakalı bilgi verilmezse kendiniz arayıp belirtirseniz yardımcı oluyolar bilginize. 0. gün sizinle birlikte birkaç kişi daha oluyor ve o gün is güvenliği iş sağlığı vs eğitimler veriliyor ikinci gün depoda departmanlara yerleştiriyorlar başınızda instructorlar oluyor onlar size yardımcı oluyor işle alakalı. İlk üç gününüz eğitimle geçiyor kısaca daha sonradan kendi halinize bırakıyorlar bu arada çok fazla İngilizce kavram kullanılıyor ilk başta biraz zorlanırsınız ama duydukça alışıyorsunuz. Ben paketteyim ve diğer departmanlara henüz hiç gitmedim yaklaşık bir ay sonra falan oralara da eğitim için gönderiyolarmış bir hafta. Depoya telefon akıllı saat ve benzeri cihazlar sokmak yasak zaten eğitimde bunlardan da bahsediliyor yemekleri hakkında burada kötü yorumlar görüp korkmuştum ama o kadar kötü değil şirket yemeği en fazla bu kadar olabilir bence zaten catering şirketinin değişme ihtimali varmış sanırım. Molalar da 40 dk yemek molası 20 dk çay molası şeklinde oluyor.
Geçenlerde bir personel arkadaş 2,5 ay deneme süreci olduğundan bahsetmişti eğitimde bununla alakalı bir bilgi verildiğini hatırlamıyorum ama siz yine de sorabilirsiniz

Şimdilik bu kadar 🙂 ben şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım hiç sadece ikinci hafta ekibim değiştiği için biraz afalladım çünkü hiç kimseyi tanımıyorum 🥲🥲 umarım sizlerde bir an önce başlayabilirsiniz 🙏🏻

Son düzenleme:
Ben sevgilimi bile göremeyeceğim jdkdkdkdk ikimizde orada çalışıyoruz farklı siftler, eve yetişemiyoruz yorgunluktan kuduruyorum
ciddi misin qufksmkqwmwndj biz de arkadaşlarımla farklı vardiyalardayız ve hiçbir vardiyamız çakışmıyor 🥲🥲 belki sizinki aynı haftaya denk gelebilir ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı