Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba telefonla mülakat randevusundan sonra hiç aramadilar pazartesi baslayabilirim dedim ancak telefon gelmedi 3 gündür normal mi acaba?
ciddi misin qufksmkqwmwndj biz de arkadaşlarımla farklı vardiyalardayız ve hiçbir vardiyamız çakışmıyor belki sizinki aynı haftaya denk gelebilir ama

Merhaba telefonla mülakat randevusundan sonra hiç aramadilar pazartesi baslayabilirim dedim ancak telefon gelmedi 3 gündür normal mi acaba?
yüz yüze mülakata ve sağlık kontrolüne gittiniz mi? yoksa 0. gün için randevu mu verildi

yüz yüze mülakata ve sağlık kontrolüne gittiniz mi? yoksa 0. gün için randevu mu verildi
Hayır sadece bir tarih seçtim ve beni tam seçtiğim saatte aradılar birkaç belge sordu ve işe en yakın ne zaman başlayabilirsin dedi ben de pazartesi dedim 3 gün geçti hâlâ aramadilar birde Amazon un hangi mailine evrakları atacağım bazı evraklar istendi de

normalde önce sağlık kontrolü ve yüz yüze mülakat için randevu veriliyo daha sonradan evraklar için mail atıyorlar ( mail adresi mydocs ile başlıyor yine de bi kontrol edebilirsiniz spam maillerini falan olmadı sizi arayan numaraya tekrar dönüş yapabilirsiniz

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Tıbbi muayene için depoya gittiğimde sadece doktorla görüşme yapıp başka bi yere yetişmek için aceleyle ayrıldım depodan acaba doktor muayenesi sonrasında başka bi görüşme oluyor muydu? kaçırmış olabilir miyim :d

Merhabalar 0. İş günü için mail geldi ve bir kaç tane daha mcdocsa bir şeyler yüklenmiş okuyup kabul etmeleri yaptım fakat nitelikli imza birde payroll enrollment instructions diye bir görüntüleme şeyi var benim şuan bir şey göndermem gerekiyo mu yoksa 0. İş gününe gittiğimde kalan her şeyi onlar mı hallediyo

Hiç bilen yok mu

Son düzenleme:

Ben de once muayene oldum daha sonradan mulakat tarzi bir şey icin baska bir yere yonlendirdiler ama sadece evrak doldurdum bir suru maille gonderiyorlar zaten onlari da.

Sanırım sözleşme ve IBAN numarası ile ilgili bir şeydi bende tam hatirlayamadim.

Amazon tuzla merkez depodan hala aktif çalışan biri bana acil ulaşa bilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…