Amazon Germany'den SSD alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Geçenlerde Samsung 980 Pro 1TB'lik modelini Amazon Germany'de 2050₺'ye satılırken gördüm. Bu indirim de sürekli geliyor. Ben kendi 970 EVO Plus'ımı satıp üzerine de az bir miktar koyduğumda bunu alabiliyorum. Sonraki bilgisayarım için çok iyi bir yatırım olur diye düşünüyorum.

Ama aklımda bir soru var, Almanya'dan gelen SSD'de bir farklılık olur mu? Garanti kapsamına girer mi vs. diye aklımda birkaç soru var. Bilgilendirebilecek veya aynı şekilde alışveriş yapan birileri varsa yardımcı olmalarını bekliyorum, neler yaşadığına dair meraklarım var. Şimdiden teşekkürler.

Ben SN850 almıştım Germany'den sıkıntısız bir şekilde gelmişti. Garanti konusunu sorduğumda ise ürünü geri gönderip para iademizi alabiliyormuşuz sadece.

Bende yaklaşık 2 hafta kadar önce Samsung 980 Pro 1TB'ı sıkıntısız bir şekilde teslim aldım, kullanıyorum.
Hocam fatura vs. olayları nasıl? Garanti durumunu sorgulayabiliyor musunuz? Aynı üründen almak istiyorum, ayrıca mazur görmeyin ama acaba siz ne kadara aldınız?

Sizi doğru anladıysam Amazon TR üzerinden Amazon Germany satıcısından alacaksınız. Ürün 2 yıl garantili oluyor. Ancak bir kusur durumunda ürün değişimi yapmıyorlar. Para iadesi yapıyorlar. Ürünün güncel fiyatı iade edilmiyor. Aldığınız fiyattan iade yapıyorlar. Bana müşteri temsilcisi böyle söylemişti.

2200 küsür fiyata ben ve arkadaşım 980 pro aldik yaklaşık 1 ay önce sorunsuz geldi çok memnunuz garanti konusunda pek emin degilim ama amazon her türlü yardimci olur diye düşünüyorum.

2 yıl Amazon garantili alıyorsun değişim olmuyor ama iade alıyorlar bende 2.3 e almıştım sıkıntısız ürün geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı