Amazon hesabına erişilmiyor

Harwl

Hectopat
Daha fazla  
Amazon hesabım çalındı ve kartım üzerinden alışveriş yapılmaya çalışıldı. Fakat bakiye olmadığı için yapılamadı. Hesaba girmeye çalışınca kitlendiğini söyledi. Önce kimlik ile doğrulamaya çalıştım fakat kabul etmedi. Şimdide benden siparişin fişini istiyor ama sipariş gerçekleşmediği için fiş veya benzer bir şey yok. Kartım resmini atıp siparişin iptal olduğunu, hesabımın çalındığını yazdım fakat kabul etmedi tekrar fiş atmamı istiyor. Sipariş veriren konumu USA yapmışlar. Desteğe girmek isteyince de hesaba giriş yapmamı istiyor ama hesaba erişemediğim içinde desteğe ulaşamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1764777686372.png
    1764777686372.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 9
Mailinize büyük ihtimal bir destek linki gelmiştir en son gerçekleşen alışverişlerinizde bir tanesinin banka hesap dökümü ve fatura yı ileterek hesabınızı açabilirsiniz.

Mailinize büyük ihtimal bir destek linki gelmiştir en son gerçekleşen alışverişlerinizde bir tanesinin banka hesap dökümü ve fatura yı ileterek hesabınızı açabilirsiniz.

Sipariş maili geldi ardından iptal maili geldi. Bakiye olmadığından iptal olduğu için bankadan herhangi bir şey gelmedi. Ayrıca Amazon'dan alışveriş yapalı bayağı oldu o yüzden hatırlamıyorum en son ne aldığımı.

Dosya Ekleri

• 1764778262236.png
    1764778262236.png
    58 KB · Görüntüleme: 6
  • 1764778273920.png
    1764778273920.png
    96,7 KB · Görüntüleme: 6
Hesabınızla oturum açmaya çalışınca Amerika sitesine yönlendirecek tarayıcıda Türkçeye çevir kullanarak daha anlaşılır oluyorsa o şekilde devam edin sizden adres ve banka dökümünü isteyecek tarih eskide bile kalsa arayıp bulmanız lazım sayfada zaten istenen belgeler yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı