Amazon Japonya'dan ekran kartı alınır mı?

Ozan Tepecik

Decapat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
36
Yer
Yaaplar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Esnaf
Anladım bu yeni RTX 3060'lar çıktığında forumdan bazı arkadaşlar amazonjpden sipariş vermişlerdi. Benim de aklıma yer etmişti. Teşekkür ederim yazdıklarınız için.
 
Anladım bu yeni RTX 3060'lar çıktığında forumdan bazı arkadaşlar amazonjpden sipariş vermişlerdi. Benim de aklıma yer etmişti. Teşekkür ederim yazdıklarınız için.
Sipariş vermediler. Stoğa gelince gönderilir denilen bir ürünü satın aldılar. Satın aldıklarını sandılar daha doğrusu 0.70 kuruş bir ücret kesilip öylece beklediler sadece. Kimiminki bir süre sonra iptal oldu zaten.
 
Amazon. Jp'den gayet kargoya verilen ürünler var o banlanan kesim büyük ihtimalle al satçı tayfa 3060 siparişe açıldığı ilk gün Gaming X siparişi verenler kargoya verildi ürünleri, biraz pahalıya geldi ama Amazon. Jp gönderdi Dh'de var konuda, yani benim de Amazon. Jp'de hesabım var 1 defa sipariş iptal ettim müşteri hizmetleriyle yazıştım ama ne banlanma oldu ne yasak yine girebiliyorum. Dediğim gibi o banlanan kesim bence %100 al satçı tayfa adamların hesap uzmanları sipariş veren ya da açılan hesapları detayının detayına kadar inceleyip birden fazla sipariş gördüğünde daha doğrusu anormal sipariş hareketleri gördüğünde hemen kitliyorlar hesabı başka bir durum olsa beni de banlamaları gerekirdi 1 sipariş verdim iptal ettim üstüne chatten mailden ürünlerin garanti durumları ile ilgili yazıştım hiçbir şey olmadı.

Amazon. Jp'den ürün alınır mı öncelikle şunu bilmeniz gerek aldığınız ürünün çok uyguna gelmesi lazım çünkü bir riske giriyorsunuz Amazon. Jp'den alınan ürünlerin garantisi yok sadece 30 gün iade hakkınız var ama orasıda muamma ürün arızalı gelirse nasıl göndereceksin PTT Kargo ile gönderirsen bile yüksek fiyatlar çıkarabilir ulaşabilir mi japonyaya bilmiyorum Amazon karşılar mı kargo ücretini onu da bilmiyorum amazon.de mesela karşılıyor her neyse.

Örnek durum Msi 3060 gaming x alanlar 25'i akşamı 80.000 yen civarına aldı kaba taslak 5900 tl ediyor, bu fiyata o riske girmem yani almam ama 3500-4000 civarına dual modeller alabilseydik o olurdu bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı