Amazon Japonya'dan ekran kartı alınır mı?

Doğuşhan

Femtopat
Daha fazla  
Amazon Japonya'dan ekran kartı almak istiyorum. Alışveriş yapmak için kredi kartı yerine banka kartı kullanabilir miyim?
Banka kartı kullansam ekstra ücret keser mi?

Banka kartı ile kredi kartı arasında bir fark yok diye biliyorum. Ekstra ücret kesmez ama geçen birisi kur farkından dolayı ekstra para çekilmiş falan diyordu. Senin satın aldığın tarihteki doların fiyatıyla siparişi gerçekleştiren satıcının onayına kadar olan süreçteki doların fiyatı işin seyrini dğeiştiriyor. Benim fikrim böyle bir sorun yaşamamak için ödemeyi de dolarla yapmak. O zaman kur farkı riski falan da ortadan kalkar. Ama bilmiyorum böyle bir şey yapılabiliyormu.

Amazon Japonya'dan ekran kartı almak istiyorum. Alışveriş yapmak için kredi kartı yerine banka kartı kullanabilir miyim?
Banka kartı kullansam ekstra ücret keser mi?

Alınır bence. Fakat fazlasıyla ücret ödersiniz ürün fiyatı dışında.

Ekran kartı fiyatları Türkiye'de düştü şu an Amazon Japonya'nın bir avantajı kaldığını düşünmüyorum benzer fiyatlara buradan da bulabilirsiniz bence.

Düştü mü?

Düştü derken?

Alınır bence. Fakat fazlasıyla ücret ödersiniz ürün fiyatı dışında.

Düştü mü?

Evet düştü Amazon Japonya'daki fiyatlara benzer hale geldi. Kendim Amazon Japonya sitesine girdiğim vakit en uygun vergi ve nakliye dahil RX6600 67000 yen ( 7900 TL) RX 6600 XT 76000 yen (8950 TL) RTX 3060 ise 86500 yen (10100 TL) fiyatlarını görüyorum bu duruma gülünecek ne var anlamış değilim daha uyguna görüyorsanız buyurun paylaşın. Ayrıca siparişlerde banka komisyonu ve garanti problemlerini daha ilave etmedim hangisi daha mantıklı siz karar verin. Şu gülen arkadaşlar neden güldüklerini açıklasalar güzel olacak @gamecover @Leka

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı