Amazon Jp'den 14 Pro almak

Meflgt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma Amazon Japonya'dan yenilenmiş 14 Pro alacağız IMEI kaydında sıkıntı çıkar mı? Mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl almayı düşünüyorsunuz, gümrükte takılacak siz vergisini vereceksiniz. Arada ne kadar fiyat farkı çıkacak, İMEI kayıtlı olmayacak onu kayıt etmek için 6 K TL vereceksiniz. Bunları eklediğiniz zaman ne kadar kar ediyorsunuz?

Nasıl almayı düşünüyorsunuz, gümrükte takılacak siz vergisini vereceksiniz. Arada ne kadar fiyat farkı çıkacak, IMEI kayıtlı olmayacak onu kayıt etmek için 6 k TL vereceksiniz. Bunları eklediğiniz zaman ne kadar kar ediyorsunuz?

Amazon vergileri karşılıyor diye biliyorum ekran kartı anakart aldık şu ana kadar gümrükte takılmadı telefonda durumlar ne bilmiyorum.

Amazon vergileri karşılıyor diye biliyorum ekran kartı anakart aldık şu ana kadar gümrükte takılmadı telefonda durumlar ne bilmiyorum.
Anakart veya bilgisayar parçası farklı sim kartlı cihaz farklı. Telefonlar gümrük yasaklı ürün alamazsınız.

Karşılarken sizden tahsil ediyor ya işte onu diyorum, onun üstüne birde IMEI kayıt gelecek 6k, imei kayıt etmek için son 1 yıl içinde telefonu kullanacak kişinin çıkıp gelmeside gerektiğini düşünürsek mantıklı mı onu sormuştum 😊

Karşılarken sizden tahsil ediyor ya işte onu diyorum, onun üstüne bir de IMEI kayıt gelecek 6k, IMEI kayıt etmek için son 1 yıl içinde telefonu kullanacak kişinin çıkıp gelmeside gerektiğini düşünürsek mantıklı mı onu sormuştum 😊

Vazgeçtik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı