Sahibinden üzerinden yurt dışı iPhone 14 Pro almak

Hocam sarı sitede kutusu açılmamış sıfır cihazlar var kuzenim de oradan aldı şu an kullanıyor ama dediğiniz gibi TR'de garantisi yok o yüzden telefona bir şey olsa muhatap olacak kimse yok. Teknolojik alet sonuçta 2 gün sonra bir anda açılmayabilir elinde kalabilir cihaz. Diğer hat sahibi olmak 3 yıl kullanmak gibi durumları zaten biliyorum. Ben zaten normalde çok sık cihaz değiştiren bir insan değilim ama Samsung'un saçma sapan işleri canımı sıktı artık. Ya gidip kredi çekeceğim iPhone alacağım (komik bir durum) ya da yd cihaz alacağım cihaz elimde kalırsa param yanacak gibi duruyor. Ne yapsam bilmiyorum...

Evet evet haftaya Sırbistan'a tatile gideceğim zaten o yüzden düşündüm çevrem de sarı siteden hiç açılmamış IP alıp pasaportuna işleyenler oldu ama işte garanti mevzusu canımı sıkıyor.

Bu riski RTX 4080'de almıştım. Fakat telefonda alamadım. Zamanında YD cihaz alıp kayıt yaptırsam 14 Pro Max 256 33bin yapıyordu TR 46.5'du TR aldım. Artık 70 Binler oldu. Yarı fiyatı ise 2 tane alırsın en kötü mantığı ile bakıyorum ben. Ama sarı site olayında olası bir sıkıntıda fatura yüzünden yurt dışında da yardım alamamak durumu var. Unutmamak gerekli.

Hocam alacağım telefon 2. el olmayacak. Kutusu açılmamış yurtdışı cihazlar var onlardan almayı düşündüm link koymak yasaktır büyük ihtimal o yüzden koymuyorum.
Link yasal değil diye biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun :)

Bu riski RTX 4080'de almıştım. Fakat telefonda alamadım. Zamanında YD cihaz alıp kayıt yaptırsam 14 Pro Max 256 33bin yapıyordu TR 46.5'du TR aldım. Artık 70 Binler oldu. Yarı fiyatı ise 2 tane alırsın en kötü mantığı ile bakıyorum ben. Ama sarı site olayında olası bir sıkıntıda fatura yüzünden yurt dışında da yardım alamamak durumu var. Unutmamak gerekli.
Tr de almanın tek mantığı aldığın paraya satabiliyorsun

Tr de almanın tek mantığı aldığın paraya satabiliyorsun
Olayda bu bence. En önemli şey bu hatta. Zira model kovalayabiliyorsun. Satıp 1 maaş koyup yeniliyorsun telefonunu her sene. Yoksa 3 sene sonra Iphone 17 Pro Max'i 300.000 den aşağı alınamaz gibi dörünüyor.

Hocam sarı siteden alırsanız, kullanınca deneyiminizi yazında bizde nasiplenelim :)
Hocam bir kaç kişiden aldım bilgiyi bana numara attılar buradan aldık diye bakalım haftasonu gidip bakacağım o telefonculara

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı