Selam Elinize ulaştı ise kutusunu foto atarmisiniz bi?akşam 18.06 da aldım. aldıktan 5 dk sonra tükendi.
Selam Elinize ulaştı ise kutusunu foto atarmisiniz bi?akşam 18.06 da aldım. aldıktan 5 dk sonra tükendi.
Selam Elinize ulaştı ise kutusunu foto atarmisiniz bi?
Amazon Prime ile aldım. Pazar günü 18.06'da sipariş verdim, Pazartesi 13.16'da elime ulaştı.@ElChampo Hocam daha 1 gün geçmiş. Nasıl eline ulaşsın?
Hayırlı olsun kutunun arka tarafında ekler misiniz?Amazon Prime ile aldım. Pazar günü 18.06'da sipariş verdim, Pazartesi 13.16'da elime ulaştı.
Ölü piksel, ışık sızması falan da çıkmadı.
Eki Görüntüle 794069Eki Görüntüle 794072
Bide vidaları takarken sabitlemek için tornavida gerekiyor mu? El ile yeterli mi?Amazon Prime ile aldım. Pazar günü 18.06'da sipariş verdim, Pazartesi 13.16'da elime ulaştı.
Vay be, hem 2300 lira indirimle alıyorsunuz, hem de hafta sonu olmasına rağmen 24 saat geçmeden getiriyorlar.Amazon Prime ile aldım. Pazar günü 18.06'da sipariş verdim, Pazartesi 13.16'da elime ulaştı.
Monitörün arka kısmı RGB'limi müziğe duyarlı özelliği falan var mı acaba? Monitörün arkasının da fotoğrafını çekebilir misiniz? Aşağı yukarı hareket ettirebiliyor musunuz monitörü? Bir de kontrol edebiliyorsanız ''VA Panel'' değil mi? Hayırlı olsun tekrardan.Amazon Prime ile aldım. Pazar günü 18.06'da sipariş verdim, Pazartesi 13.16'da elime ulaştı.
Bu modelde RGB yok. Ayrıca zaten VA panel.Monitörün arka kısmı RGB'limi müziğe duyarlı özelliği falan var mı acaba? Monitörün arkasının da fotoğrafını çekebilir misiniz? Aşağı yukarı hareket ettirebiliyor musunuz monitörü? Bir de kontrol edebiliyorsanız ''VA Panel'' değil mi? Hayırlı olsun tekrardan.
RGB çok da önemli değil bence. Bu fiyata düşmüşken alınabilir. Keşke benim şu anki monitör bozulsa da alsam ama bozulacağı yok 6 senedir tek sıkıntı çıkarmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.