Amazon Nisan İndirimi (Bilgisayar Parçaları)

Amazon'da iade değişim durumlarında kargo bedelini biz mi ödüyoruz? Süreçler paketleme nasıl?
WD 1 TB Hdd alacağım da İtopya'dan mı alsam Amazon'dan mı alsam diye karar veremedim. Amazon 40 lira daha ucuz ama İtopya süreçlerinden memnundum.

Amazon'da iade değişim durumlarında kargo bedelini biz mi ödüyoruz? Süreçler paketleme nasıl?
WD 1 TB HDD alacağım da İtopya'dan mı alsam Amazon'dan mı alsam diye karar veremedim. Amazon 40 lira daha ucuz ama İtopya süreçlerinden memnundum.

Amazon'da 40 lira pahalı olsaydı yine de Amazon'dan almanı önerirdim ben.

WD 1 TB HDD alacağım da İtopya'dan mı alsam Amazon'dan mı alsam diye karar veremedim. Amazon 40 lira daha ucuz ama İtopya süreçlerinden memnundum.

Amazon'dan al tabii ki İtopya ne Allah aşkına ürün problemli gelse yok servise gönder rapor çıksın öyle değişim yaparız diyecekler performansından memnun kalmadım iade etmek istiyorum desen almayacaklar Amazon şartsız şurtsuz 30 gün içinde iade alıyor üstüne talep edersen yenisini gönderiyor ya da paranı iade ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı