Starlink_0
Hectopat
Daha fazla
Başlıkta açıklanacak bir konu değil tam olarak onun için direkt anlatayım. Az önce Amazon'dan 10 tane kitap sepete ekledim ve satın al tuşuna bastım. Fakat kart seçme, adres seçme ekranını direkt es geçerek, siparişiniz alındı dedi ve sipariş numarası falan oluşturdu. Tabi şaşırdım açtım bütün bankacılık uygulamaları teker teker baktım en son Papara kartımdan "çekmiş" fakat hesapta 6 lira vardı ve Papara bakiye yetersiz diye bir şey vermemiş. Baya bir şaşırdım. Tamam hadi bedavaya geldi falan diye insan sevinir de, sonuç olarak ileride sorun oluşturur falan diye siparişi iptal ettim. İptal ettikten sonra da email üzerinden. Siparişiniz iptal edilmiştir, ücret iadesi 5-7 iş günü içinde gelecek dedi. Daha sonra Amazon uygulamasına girip siparişlere baktım ama sipariş de göstermiyor. Bu benim başıma sorun açar mı? Açarsa ne gibi sorunlar açar? Ayrıca bekleyeceğim para iadesi gelirse ne yapabilirim? Her ne kadar sistem açığı ile ilgili bir şey de olsa böyle yapmak hem içime sinmiyor hem de daha sonra başıma bir sorun açar mı diye tedirginim. Bir yol gösterirseniz sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: