Daha fazla
Beni tatmin eden bir indirim oldu.
Yok hocam ya, valla ben beğenmedim güzel sıcak fırsatlar vardı. Yarın bütün kargolarim geliyor inşallah (25)İndirim bitti. Ben pek beğenmedim indirimi.
Kola, deterjan falan aldım sadece eve.
Yeni fare almamış olsaydım Katar Pro kesin alırdım ama. 110 TL çok iyi bir fiyattı.
Bazı ürünler çok iyi fiyattaydı aslında, çok ucuza kulaklıklar ve fareler vardı.Benim için çok verimli geçen bir indirim oldu. Bu fiyatlara her zaman bulurum nasılsa diyerek bir şey almadım ve cebime de delik açmamış oldum.![]()
HDD'nin fiyatı çok ucuzdu, hayırlı olsun.Ben bunlari aldım. 8 kitapa 30 TL vermek mutlu etse de diğerleri bizimkilerin gözüne batacak sanırım
Kapışalım mı ?Ben bunlari aldım. 8 kitapa 30 TL vermek mutlu etse de diğerleri bizimkilerin gözüne batacak sanırım
Katılıyorum hocam, başka zamana artık.Bazı ürünler çok iyi fiyattaydı aslında, çok ucuza kulaklıklar ve fareler vardı.
Kulaklık ihtiyacım vardı fakat hep pahalı kulaklıklar indirime girmiş.
Ucuz kulaklık yoktu hiç.![]()
Çok teşekkür ederim. Ben de geçen hafta 350 TL'ye almıştım. O koydu birazHDD'nin fiyatı çok ucuzdu, hayırlı olsun.
Ben 350 liraya almıştım benim Toshiba'yı.![]()
Yollasana bı'? Merak ettim.Kapışalım mı ?![]()
Tamamdır yarısını yolluyorum, diğerleri babamda.Katılıyorum hocam, başka zamana artık.
Çok teşekkür ederim. Ben de geçen hafta 350 TL'ye almıştım. O koydu biraz
Bir hesaplama yaptım. Sadece aklıma gelen oyunları indirsem yaklaşık 1 TB yer kaplayacakmiş. Diğer fotoğrafları, videoları ve benzeri şeyleri depolarım diyerekten kaçırmayayım dedim.
Yollasana bı'? Merak ettim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.