Amazon Prime Day

Ben bunlari aldım. 8 kitapa 30 TL vermek mutlu etse de diğerleri bizimkilerin gözüne batacak sanırım :D
Screenshot_2021-06-23-00-04-29-673_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
Screenshot_2021-06-23-00-04-34-803_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
Screenshot_2021-06-23-00-04-38-946_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Benim için çok verimli geçen bir indirim oldu. Bu fiyatlara her zaman bulurum nasılsa diyerek bir şey almadım ve cebime de delik açmamış oldum. :D
Bazı ürünler çok iyi fiyattaydı aslında, çok ucuza kulaklıklar ve fareler vardı.
Kulaklık ihtiyacım vardı fakat hep pahalı kulaklıklar indirime girmiş.
Ucuz kulaklık yoktu hiç. :(
Ben bunlari aldım. 8 kitapa 30 TL vermek mutlu etse de diğerleri bizimkilerin gözüne batacak sanırım :D
HDD'nin fiyatı çok ucuzdu, hayırlı olsun.
Ben 350 liraya almıştım benim Toshiba'yı. :(

Bazı ürünler çok iyi fiyattaydı aslında, çok ucuza kulaklıklar ve fareler vardı.
Kulaklık ihtiyacım vardı fakat hep pahalı kulaklıklar indirime girmiş.
Ucuz kulaklık yoktu hiç. :(
Katılıyorum hocam, başka zamana artık.
HDD'nin fiyatı çok ucuzdu, hayırlı olsun.
Ben 350 liraya almıştım benim Toshiba'yı. :(
Çok teşekkür ederim. Ben de geçen hafta 350 TL'ye almıştım. O koydu biraz :confused:
Bir hesaplama yaptım. Sadece aklıma gelen oyunları indirsem yaklaşık 1 TB yer kaplayacakmiş. Diğer fotoğrafları, videoları ve benzeri şeyleri depolarım diyerekten kaçırmayayım dedim.
Kapışalım mı ? 😆
Yollasana bı'? Merak ettim. :D

Katılıyorum hocam, başka zamana artık.

Çok teşekkür ederim. Ben de geçen hafta 350 TL'ye almıştım. O koydu biraz :confused:
Bir hesaplama yaptım. Sadece aklıma gelen oyunları indirsem yaklaşık 1 TB yer kaplayacakmiş. Diğer fotoğrafları, videoları ve benzeri şeyleri depolarım diyerekten kaçırmayayım dedim.

Yollasana bı'? Merak ettim. :D
Tamamdır yarısını yolluyorum, diğerleri babamda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı