Amazon Prime üyelik indirimi var mı?

BerkayBilgin1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim hatırladığım kadarıyla Prime üyeliğin ücretine %50 indirim yapan bir ödeme platformu vardı Papara diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim ona baktım fakat şu an öyle bir kampanyası bulunmuyor. Böyle bir şey var mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Papara 1-2 aylığına böyle bir kampanya vermişti. Sonra bitti o kampanya.

Vakıfbank Like Card ile beraber 2023 Aralık sonuna kadar %50 iade alabiliyorsunuz. Bunun dışında aktif olarak ödül kazanımında bulunabileceğiniz bir ödeme sistemi bulunmuyor. Yine de eğer Paycell üyeliğiniz var ise Prime üyeliğinizi Paycell kartınız ile sürdürebilirsiniz. Kesin olmamakla beraber ödül kazanımı verme ihtimali var.
Ayrıca üyelik zaten çok ucuz, ne gerek var tarzında yorum yazan kullanıcılar; evet, verilen %50 iade ile beraber ekmek alamazsınız ama 1 aylık üyelik ücreti ile 2 aylık üyelik alabilirsiniz. Tasarruf konusunda az çok ayırmamak gerek diye düşünüyorum. Ancak ödül kazanımı için ekstra uğraşa girmeyi ben de gerek görmüyorum. Bahsettiğim sisteme hali hazırda üyeyseniz şansınızı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı