Amazon Prime yalan indirimleri

Hocam merhaba, bu 2 ürünün linkini atabilirseniz çok sevinirim.

Hyper Boost Technology X45 Soft Comfort Siyah-Kırmızı Rahat Topuk Dikeni Günlük Kullanım ve İş Hayatı Spor Fitness Yürüyüş Koşu Erkek ve Kadın Ortopedik İç Tabanlık (36, Siyah-Kırmızı) : Amazon.com.tr: Moda Kendim düz taban ayakkabılarımda kullanıyorum. Daha öncesinde 3 adet almıştım. Ürünün güzel bir kokusu var ve ayaklarda koku yapmama özelliğine sahip.

https://www.amazon.com.tr/sensörlü-ayarlanabilir-enerjili-geçirmez-döndürülebilir/dp/B0839352XC/ref=sr_1_8?keywords=güneş+enerjili+bahçe+lambası&qid=1656455603&sprefix=güneş+en,aps,169&sr=8-8&th=1&tag=coa_row-20 Bundan da aldım fakat indirimi bitmiş. Belki tekrar eklenir bir bakın isterseniz.

The Witcher kitap setinden Colorful iGame RTX 3070 Ti ekran kartına kadar birçok büyük indirim var. Bir tane flash bellek ile yargılamak saçma.

Özellikle Puma spor ayakkabılarda indirim vardı. Piyasada herhangi markasız veya normal markaların dahi 350-400 TL'ye spor ayakkabı sattıklarını düşünürsek aynı fiyatta en az 2-3 çeşit Puma modeli vardı. Nasıl bir indirim bekleniyor bilmiyorum ama %10-30 aralığında gerçek düşüşler gördüm.

Yaklasik 2 hafta önce 54 liraya aldığım 32 gb 3.2 gen 1 usb'yi dün aksam 27 liraya aldim. %50 indirim yapti. Gayet makul bir indirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı