Elektronik Amazon Prime'da 2K 27 inç 165Hz 1ms Xiaomi monitör 6750 TL

Dostum gelmişken bir iyice baksaydın biraz kullansaydın bura da merak eden bir sürü insan var.
Merak eden satın alabilir, ben test yeri değilim. Buraya yazmak istediğim için yazıyorum. Pazartesi kullanmaya başlar, zamanım olursa da (muhtemelen olur) incelemesini yazarım. O incelemede yine tartışırız.

Ben de almayı düşünmüştüm bu monitörü özelliklerine göre fiyatı çok iyi diyerek. Firmaya sordum ölü piksel çıkarsa ne yapıyorsunuz diye, servise yolluyoruz dedi. Ben de almaktan vazgeçtim başım ağrımasın diye.
Kaçamak cevap verilmiş bence. Bu monitörün garantisinden de şüpheliyim. Xaiomi nin getirdiğini sanmıyorum. İthalatçı garantilidir.

Evet, ithalatçı garantili. Bunu bilerek aldım.
Ürün ilk geldiğinde bozuk değilse uzun süre bozulmaz diye düşünüyorum, o yüzden ithalatçı garantili olsa da aldım. Elektronikte biraz şanslıyım açıkçası, aldığım elektroniklerden bir tek laptop'u arıza için servise götürdüm. O yüzden biraz da şansıma güvendim monitör için. Nitekim bir arıza da çıkmadı. En önemlisi ölü piksel çıkmadı.
Ha bir de şöyle bir durum var arkadaşlar kendi sınıfındakilere göre 1000 TL'den daha ucuz, illaki bir yerlerinde bir şey olacak. Bu monitörün eksiği de ithalatçı garantisi işte. Belki azıcık da ghosting.

Bu arada ürün direkt çinden gelmiş. Monitör arayüzüne bakmadım ama tüm kutusu, içindeki kurulum kağıdı ve renk kalibrasyon kağıdı çinceydi. Şekillere bakarak kurdum. Garanti kağıdı da yoktu zaten.

ASUS öneririm hem monitör ve bilgisayar parçalarında en iyi sonuç veren marka 3 yılda garanti veriyor 10k’ya TUF VG27AQA1a bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ithalatçı garantili. Bunu bilerek aldım.
Ürün ilk geldiğinde bozuk değilse uzun süre bozulmaz diye düşünüyorum, o yüzden ithalatçı garantili olsa da aldım. Elektronikte biraz şanslıyım açıkçası, aldığım elektroniklerden bir tek laptop'u arıza için servise götürdüm. O yüzden biraz da şansıma güvendim monitör için. Nitekim bir arıza da çıkmadı. En önemlisi ölü piksel çıkmadı.
Ha bir de şöyle bir durum var arkadaşlar kendi sınıfındakilere göre 1000 TL'den daha ucuz, illaki bir yerlerinde bir şey olacak. Bu monitörün eksiği de ithalatçı garantisi işte. Belki azıcık da ghosting.

Bu arada ürün direkt çinden gelmiş. Monitör arayüzüne bakmadım ama tüm kutusu, içindeki kurulum kağıdı ve renk kalibrasyon kağıdı çinceydi. Şekillere bakarak kurdum. Garanti kağıdı da yoktu zaten.
Güç kablosu Tr mi? Adaptörlü mü geldi?

Güç kablosu Tr mi? Adaptörlü mü geldi?
Kutunun içinde kendi güç kablosu var, çinde kullanılan tipten. Ama satıcı kutuya ekstra olarak baloncuklu poşet ile yapıştırılmış TR tipi güç kablosu gönderiyor. Güç için ayrı bir adaptör yok, sadece kablo.
Kutu içeriğinden orijinal güç kablosu, DP to DP kablo, USB bağlantı yapılacabilecek kablo (Ne işe yarıyor bilmiyorum), duvara montaj veya monitör standı için 3-5 parça çıkıyor. Kurulum kitapçığı ve renk kalibrasyon kağıdı çıkıyor. (Çince)

Ben bir de şunu aldım bu arada. Güzel kablo, bayağı da sağlam duruyor. 1.4 DP girişi destekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı