Elektronik Amazon Prime'da MSI MAG Forge M100R 4 fan mATX ARGB bilgisayar kasası 1600 TL

İbrain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070
CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz
SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB
Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
Klavye: MSI Vigor GK30
Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Kulaklık: JBL Quantum 350
Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde de yakın bir fiyata düşmüştü, güvenilir ve kaliteli bir markanın 4 tane ARGB fanı bile kaç TL ediyor günümüzde. Şu an durumum olsa kaçırmak istemeyeceğim bir indirim.
Not: İndirimden bu fiyat üzerinden yararlanmak istiyorsanız aktif Amazon Prime aboneliğinizin olması gerekiyor.

Fanlar Auto RGB mi yoksa Addressable RGB mi? Amazon açıklama ve başlıkları hatalı olabiliyor çünkü.
Hocam kasayı bizzat satın almadım. Ama bildiğim kadarıyla M100R modeli yani bunun yanında ARGB fan kontrolcü geliyor ve bu kontrolcüye taktığınız ARGB özellikli bileşenler birbirilerine senkronize olarak çalışıyorlar. M100A modeli ise bu modele kıyasla Auto RGB ve yan paneli temperli değil, akrilik. Yani sanırım daha kalitesiz bir malzeme. PC kasalarında göz önünde bulundurulması gereken çok fazla husus var, bence en iyi bilgi incelemelerdedir. Youtube'dan kasanın inceleme videosunu seyredebilirsiniz, ben teknik özelliklerini bu videolardan öğrendim.

Hocam kasayı bizzat satın almadım. Ama bildiğim kadarıyla M100R modeli yani bunun yanında ARGB fan kontrolcü geliyor ve bu kontrolcüye taktığınız ARGB özellikli bileşenler birbirilerine senkronize olarak çalışıyorlar. M100A modeli ise bu modele kıyasla Auto RGB ve yan paneli temperli değil, akrilik. Yani sanırım daha kalitesiz bir malzeme. PC kasalarında göz önünde bulundurulması gereken çok fazla husus var, bence en iyi bilgi incelemelerdedir. Youtube'dan kasanın inceleme videosunu seyredebilirsiniz, ben teknik özelliklerini bu videolardan öğrendim.

Fanların MAG 100R'dekinden farklı olduğunu düşünmüyorum, fanlar kaliteli. 4 adet kaliteli ARGB fan + kontrolcü neredeyse bu fiyatlar ediyor zaten, onları al kasanın kalan halini sat her türlü kardasın.

Fanların MAG 100R'dekinden farklı olduğunu düşünmüyorum, fanlar kaliteli. 4 adet kaliteli ARGB fan + kontrolcü neredeyse bu fiyatlar ediyor zaten, onları al kasanın kalan halini sat her türlü kardasın.
Hocam M100A'dan Fan kontrolcü çıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı