Prime Video Amazon Prime'dan dizi önerisi

Good Omens izleyebilirsin. Eğer esprili bir melek şeytan konusu seviyorsan ilgini çekebilir. İngiliz tarzı olduğu için belki başları sıkıcı gelebilir ama genel olarak ben eğlenceli buldum. Bunun dışında The Office izleyebilirsin. O da dünyaca ünlü bir yapımdır. Biraz eski ama güzeldir.

Good omens izleyebilirsin. Eğer esprili bir melek şeytan konusu seviyorsan ilgini çekebilir. İngiliz tarzı olduğu için belki başları sıkıcı gelebilir ama genel olarak ben eğlenceli buldum. Bunun dışında the Office izleyebilirsin. O da dünyaca ünlü bir yapımdır. Biraz eski ama güzeldir.

The man ın the High Castle ve the Office olabilir.

The Office dizisine bakacağım. Ayrıca film de önerebilirsiniz, ne de olsa 1 ayım var :)

Undone - Dizi güzel ama sıkıcı bulabilirsin. Vakit geçirmek için izlenecek bir dizi değil, vakit ayırarak izlemen gerekiyor.
Tom Clancy's den Jack Ryan - Mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Sezonu tek bir oturuşta bitirme isteği oluşturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı