Amazon sipariş durumunun uzun sürmesi normal mi?

Obsessive

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 3632qm
NVIDIA GeForce GT 645M
6gb ram ddr3
1tb hdd
Win10
Meslek
Öğrenci
Amazon'dan 11 Kasım saat 21 civarında laptop siparişi verdim, alırken ücretsiz teslimat 22 Kasım gösteriyordu. 6 gündür hala sipariş edildi aşamasında bekliyor pazar günü ve bugün müşteri temsilcisi ile mesajlaştım birisi salı gününe kadar tarafınıza teslim edilecektir dedi biriside 22 Kasım'da teslim gözüküyor dedi bu kadar uzun bir süre boyunca kargoya verilmemesi normal mi? Veya eğer planlanan gerçekten 22 Kasım'da teslim ise ücretsiz teslimat seçtim diye 11 gün kargo beklemek normal mi?

Ekran görüntüsü 2025-11-17 145427.png

Son düzenleyen: Moderatör:
22'sinde gelmesine niye sasirdin? Zaten yaziyor. Eger bosluk olursa saliya gelir. Onun haricinde 22'sinde gelir.
Farkındaysan kıyıda köşede çalışan küçük bir şirket değil kocaman amazon satıcıda kendisi ürünü aldığım. Bi kargonun 11 günde elime ulaşması normal birşey mi sence? Aynı gün içinde hepsiburadadan da 2 tane ürün sipariş ettim ertesi gün elime ulaştı 11 gün normal mi diyorsun? Biraz hakkınızı arayın, kabulleniyorsunuz herşeyi. O verilen tarih müşteriye sunulan bir taahhüt süresi herhangi bi sorunda elime ulaşıcağını garanti ettikleri tarih, kaç kere yazdım her seferinde kargonuz hazır durumda bekliyor diyorlar tam olarak hazırsa sorun yoksa ben ne için 11 gün beklemek zorunda olayım?

Farkındaysan kıyı da köşede çalışan küçük bir şirket değil kocaman Amazon satıcıda kendisi ürünü aldığım. Bir kargonun 11 günde elime ulaşması normal bir şey mi sence? Aynı gün içinde Hepsiburada'dan da 2 tane ürün sipariş ettim ertesi gün elime ulaştı 11 gün normal mi diyorsun? Biraz hakkınızı arayın, kabulleniyorsunuz her şeyi. O verilen tarih müşteriye sunulan bir taahhüt süresi herhangi bir sorunda elime ulaşıcağını garanti ettikleri tarih, kaç kere yazdım her seferinde kargonuz hazır durumda bekliyor diyorlar tam olarak hazırsa sorun yoksa ben ne için 11 gün beklemek zorunda olayım?

Adamlar sana “tahmini 22’sinde gelir” diye yazmış. Farkında mısın bilmem… Ürün ellerinde yoktur belki ya da başka bir şehirden gelecektir ve çok yoğundur. Demek ki hazır değilmis. Belki de hazır ama kargo müsaitliği yoktur. Bu durumda senin bir hakkın yok; 22'sini bekleyeceksin. Gelmezse o zaman hakkını ararsın.

Adamlar sana “tahmini 22’sinde gelir” diye yazmış. Farkında mısın bilmem… Ürün ellerinde yoktur belki ya da başka bir şehirden gelecektir ve çok yoğundur. Demek ki hazır değilmis. Belki de hazır ama kargo müsaitliği yoktur. Bu durumda senin bir hakkın yok; 22'sini bekleyeceksin. Gelmezse o zaman hakkını ararsın.
Bilader anlamak istemiyorsun heralde yazdığım her seferinde "kargo hazır depoda bekliyor" diye cevap geliyor bi gün değil sadece ben enayi miyim hazır olan bir şeyi 11 gün oraya 22 yazdılar diye beklemeye. Sorun varsa zaten beklerim bana hazır olduğunu söylüyorlar günlerce aciliyeti olan bir şeyi teslim alamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı