Amazon Sipariş Görünmeme Sorunu

Ragvand

Kilopat
Daha fazla  
İninal Kart ile alışverişimi yaptım ve bana bilgilendirme e-postası da geldi. Yaptığım gün sorunsuzca takip edebiliyordum ancak şuan da ''Your Orders'' kısmı tamamen boş ve kartımın bakiyesinde para oldugu gibi duruyor. Gelen e-posta:
Captureddd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Bizden alışveriş yaptığınız için teşekkürler. G430 siparişi verdiniz. Ürün kargolandığında durumu bildireceğiz. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Demişler. View or Manage Order'a basınca ne çıkıyor? Mail'e bakarsak bir sorun yok gibi.

• Bizden alışveriş yaptığınız için teşekkürler. G430 siparişi verdiniz. Ürün kargolandığında durumu bildireceğiz. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Demişler. View or Manage Order'a basınca ne çıkıyor? Mail'e bakarsak bir sorun yok gibi.
Orders sayfasi açiliyor ve hiçbir siparis görünmüyor 0 yaziyor.

Canlı destek için bir link alabilir miyim?

Bu arada İninal Kart ile yaptığım için bir sorun olmaz değilmi?

Yarına kadar düzelmez ise siparişi tekrar vereceğim umarım düzelir.

Siparişim 190 TL tutuyor, kartta 245 TL var.

Siparişi tekrar verdim umarım sorun çıkamaz.

Yine aynı sorun siparişim kendi kendine silindi ve bir şey daha şifren kendiliğinden değişmiş.

E-posta geldi.

Dosya Ekleri

• Capturedds.PNG
    Capturedds.PNG
    21,5 KB · Görüntüleme: 283
Kart bilgileriniz ve fatura bilgileriniz uyuşmuyor demişler. Hesapların doğruluğundan emin olamadıkları için bloke etmişler üyeliğinizi. Siz doğru bilgileri sağlayana kadar da böyle devam edecek. Gelen mail'e:
  • Fatura kesilecek kişinin ismi,
  • Fatura adresi (Türkçe karakter kullanmayın, adresi Türkçe yazın. "Bahcelievler" gibi.),
  • Kredi kartı ile bağlantılı telefon numarası.
Bu bilgileri yazıp yanıtlayın. Yakın zamanda taşındıysanız bankanızla görüşün diyorlar. İkamet karışıklığı olmaması için vs.

Söylediklerinizi yazıp yanıtladım. 2 gün içerisinde geri dönmezlerse Türkiye 'den almak zorunda kalacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı