Amazon tarafından dolandırıldım

internetten yaptığım alışverişlerin kutu açılımını videoya çekerim sizede tavsiye ederim, düzgün firmalarla sorun yaşamazsınız belki ama küçük satıcının ne yapacağı belli olmaz

Arkadaşlar yasaya göre kargocunun yanında açma gibi bir zorunluluk yok ve bunu uygulamak bazen imkansız. En mantıklısı kutu açılışı yaparken video altına almaktır.

Akıllara gelen o meşur GORA repliği

Boşu boşuna bu uzun yazıyı okuduk. Daha ne olacağı belli değil, dolandırıldım diyorsunuz. Giden 5 dakikama üzülüyorum.

Arkadaşlar evet arkadaşımız fevri davranmış biraz kötü hitamda bulunmuş. Ama arkadaşın yerine koyarsanız kendinizi 36 bin TL vermiş ve ürün 2. el sitelerinden alınırcasına "dolandırılıcılık" niteliğinde gelmiş. Arkadaş da panik yapmış anlaşılan, aldığı ürün 2. el veya sarı siteden olsa böyle bir konu açması normal karşılanabilinirdi. Ama koskoca Amazon'dan bahsediyoruz müşteri memnuniyetini önde tutan bir firma. Arkadaşa da yüklenmeyin bu kadar.

Konuyla pek bir alakası olmasa da bunu soylemek istedim. Amazon'dan şu ana kadar 4-5 ayakkabı almışımdır 2 tanesinin kutusu açılmış olduğu çok belliydi içinde kağıt yırtıktı, bir ayakkabinin icinde kalıp varken diğerinde yoktu. Yani Amazon iadeleri olduğu gibi geri gönderiyor diye düşünüyorum.

Aynisi benim basima gelmisti rx 6600 almistim sifir diye guya iade kart gonderdiler. İade talebi olusturup izah ettim. Yaklasik 1 2 hafta icinde sifir urun gonderdiler biraz zaman aliyor ama geliyor urun gecmis olsun.

Hocam yılbaşı yoğunluğunda sipariş verdiğim satıcısı Amazon olan 2x16gb ram'i ertesi gün kargoya verdiler ürünlerden biri elime ulaştı diğerini stokta olmadığı için başka depodan göndereceğiz dediler. 1 haftadan fazla diğer ürünün gelmesini bekledim bu arada da sürekli müşteri hizmetleriyle bağlantı kurdum. Sürecin sonunda hem iki ürünün ücretini de iade ettiler hem de elime ulaşan ram'i geri istemediler. O hediyemiz kullanın dediler. Amazon'un satıcısı kendi olduğu hiç bir üründe iade vb. daha müşteriyi mağdur ettiğine şahit olmadım. Büyük ihtimal ya deposunda çalışanlardan biri ya da kargo sürecinde biri bir şey getirmiş kartın başına veya kart iade kart ve alan eleman bu şekilde iade etmiş. İade alınır ya da bu süreçte kartın fiyatı arttıysa bile Amazon o farkı karşılayarak yenisini gönderir.

İade alınır ya da bu süreçte kartın fiyatı arttıysa bile Amazon o farkı karşılayarak yenisini gönderir.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım iade olursa ve tekrar sipariş verilmesi gerekirse aradaki farkı karşılamıyor. Değişim olması lazım veya ücret iadesi yatırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…