Hepsiburada ile aynı değil. Çünkü birisi masraftan kaçmak için PTT kargo kullanırken diğeri Kolay Gelsin,MNG felan kullanıyor. Amazon’dan almanı şiddetle öneririm çünkü hepsiburada ile sorunlar yaşadım. Amazon ise mentalite olarak müşteriye geçirmek değil de müşteriye yardımı temel aldığından en azından sorun olduğunda senin menfaatlerini korur ve bunu öncelik alır. Hepsiburada ise süründürerek vazgeçirme politikasına sahip. İnternette şikayetlerini kamuoyuna açık mecralarda dile getirmediğin sürece şikayetlerin hakkında işlem yapılmıyor. Bunu bizzat yaşadığım için söylüyorum.Caner bey yanlış anlamayın size yönelik bir şey yok. Sadece Amazon’un hakkı yeniyor. Bu pazarda bu çizgilerini korurlarsa hakkı olan tekelleşmek. Çünkü yerli firmalarımız bakkal kafasıyla çalışıyor. Belki kendilerine çekidüzen verirler Amazon’a talep artarsa. Ben daha pahalı olduğunda bile Amazon’u tercih ediyorum.Site son derece güvenilir. Kargo süresi bildiğimiz Hepsiburada gibi sitelerle aynı. Birkaç gün sürer en fazla. Kargo parası da ürünün yanında yazıyor zaten.
Örnek veriyorum: WD Blue 3D NAND 500GB Sabit PC SSD - SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm, 560 MB/sn'e kadar- WDS500G2B0A: Amazon.com.tr
''Sepete ekle'' butonunun hemen üstünde ''Kargo Bedava'' yazıyor.
Ben de senin yanlışını düzelttim zaten özellikle de sana yönelik bir şey yok diye yazmışım. Asıl sen nasıl okudun? Eğer Ankara veya İstanbul’da oturmuyorsa zaten PTT Kargo ile gelecek ve en yavaş ve en kötü kargo PTT Kargo. Amazon ise Kolay Gelsin ve MNG ile çalışıyor en kötü Yurtiçi ile çalışıyor ki o PTT’ye bin basar.Hepsiburada daha iyi demedim, karşılaştırma da yapmadım. Nasıl okuyorsun mesajı? Örnek verdim sadece, kargo süresi olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.