Amazon Türkiye Pazarına Gelmesi Ertelendi

logo-amazon.png

Normal şartlarda 28 Ağustos tarihinde resmi olarak görevine başlaması planlanmış. Fakat daha geçenlerde Amerika'ya boykot yüzünden iPhone marka telefonları balyoz ile kırmışlardı. Eğer haberi olmayan varsa videosu burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hatta bu video baya alay konusu olmuştu. Sadece Türkiye'de değil maalesef. İş böyle olunca ortalık karıştı. Bu videodan sonra Amazon aynen şöyle demiş:
Amazon yetkileri: iPhone’ların balyozlarla kırıldığı, Amerikan markalarına karşı toplumdaki tepkilerin arttığı bir dönemde Türkiye’ye pazarına girmek doğru olmaz.” düşüncesiyle yeni açılış tarihini Eylül sonu ya da Ekim başı gibi bir tarihe çekmiş durumda.
Olay bu.
Aynen böyle devam edin. Kırın bütün Amerika markalarını.
Kaynak:
Amazon, Türkiye Pazarına Girmeyi Erteledi
Amazon'un Türkiye pazarına girişi ertelendi! - ShiftDelete.Net
Önümüzde başka Amerika malı ürün kırılmazsa Ekim başlarında bir daha şansımız olur. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kırmakla ellerine ne geçti? Telefonun parasını Amerika'ya vermişsin. Sadece boykot. Amazon'un tepkisini çektik işte. Başka bir şey olmadı. Hadi, herkesi iPhone'larını kırmaya davet ediyorum. Belki biraz daha erteletmeyi başarırız:dikkatli:
 
Sürekli at yarışı, iddaa oynayan, benzer şeylerden dolayı durumu hep kötü olan, ev kirasını sürekli geciktirdiği için kiracı olduğu evden çıkartılmış bir arkadaşım bugün bana dolar alanlar fırsatçı, vatan hainidir diye ahkam hatta çoluk çocuğunun rızkından çalıyormuşuz dolar alarak.

Amazon mu? Bir ara gelir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı