aliguler Femtopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar normalde KDV ödemem lazım ama nedense faturada KDV ücreti yok ne yapmam lazım? Prime üyeliği ile İngilizce kitap aldım vergi mükellefi oluyor muyum? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-09-15 151419.png 2,4 KB · Görüntüleme: 141
Arkadaşlar normalde KDV ödemem lazım ama nedense faturada KDV ücreti yok ne yapmam lazım? Prime üyeliği ile İngilizce kitap aldım vergi mükellefi oluyor muyum?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Eylül 2020 #2 Amazon TR'de fiyatlara KDV dahil olduğu için göstermiyorlar sanırım. O yüzden ek bir ödemen olmayacaktır. Ama dediğim gibi Amazon TR ise. Artı 0 Eksi
Amazon TR'de fiyatlara KDV dahil olduğu için göstermiyorlar sanırım. O yüzden ek bir ödemen olmayacaktır. Ama dediğim gibi Amazon TR ise.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 15 Eylül 2020 #3 Kitaplar için bir düzenleme olabilir, umarım. Artı 0 Eksi
KS KS aliguler Femtopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #4 painkiller dedi: Amazon TR'de fiyatlara KDV dahil olduğu için göstermiyorlar sanırım. O yüzden ek bir ödemen olmayacaktır. Ama dediğim gibi Amazon TR ise. Genişletmek için tıkla... Amazon TR tabii ki ama KDV yazmaması şüpheli ve en son kanunla kitapda KDV kaldırılmıştı. Artı 0 Eksi
painkiller dedi: Amazon TR'de fiyatlara KDV dahil olduğu için göstermiyorlar sanırım. O yüzden ek bir ödemen olmayacaktır. Ama dediğim gibi Amazon TR ise. Genişletmek için tıkla... Amazon TR tabii ki ama KDV yazmaması şüpheli ve en son kanunla kitapda KDV kaldırılmıştı.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Eylül 2020 #5 aliguler dedi: Amazon TR tabii ki ama KDV yazmaması şüpheli ve en son kanunla kitapda KDV kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... E o zaman daha iyi tabii Ama ben de bir kere alış veriş yapmıştım bende de göstermemişti. Sanırım fiyatın içinde tutuyor. Artı 0 Eksi
aliguler dedi: Amazon TR tabii ki ama KDV yazmaması şüpheli ve en son kanunla kitapda KDV kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... E o zaman daha iyi tabii Ama ben de bir kere alış veriş yapmıştım bende de göstermemişti. Sanırım fiyatın içinde tutuyor.
24Yasindayim Kilopat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 422 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #6 Kitaplarda kdv yok. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS aliguler Femtopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #7 Fiyatlara KDV dahil diyor ama bilmiyorum. 24Yasindayim dedi: Kitaplarda KDV yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bro painkiller dedi: E o zaman daha iyi tabii ama ben de bir kere alışveriş yapmıştım bende de göstermemişti. Sanırım fiyatın içinde tutuyor. Genişletmek için tıkla... Vergi vermedin değil mi bir de sende TC no falan istediler mi? Son düzenleme: 15 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Fiyatlara KDV dahil diyor ama bilmiyorum. 24Yasindayim dedi: Kitaplarda KDV yok. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bro painkiller dedi: E o zaman daha iyi tabii ama ben de bir kere alışveriş yapmıştım bende de göstermemişti. Sanırım fiyatın içinde tutuyor. Genişletmek için tıkla... Vergi vermedin değil mi bir de sende TC no falan istediler mi?