Amazon Türkiye Açıldı

Önce lafı dolandırma ve bir sürü uğraş, sonrasında ise "Fiyatlar yanlış girilmiş, üzgünüz." Bugün yapılan tek şey bu olmuş olabilir. Ben dahil, pek çok kişinin aynı şekilde zora sokulduğunu gördüm. Fiyat farkı %10 olan ürünlerde bile yapılmış. Satıcısı da farketmiyor. Resmen, antipati oluşturalım demişler.

Ben tekrar şans vereceğimi sanmıyorum. Şahsi düşüncemdir, herkes kendi tecrübesini kazanmakta özgürdür. Belki zamanla oturturlar sistemi ama mahalle bakkalı gibi bir muamele gördüm desem yeridir.

Kanunen hakkınız bulunmaktadır. Elinizde dokuman var ise itiraz edebilirsiniz. "Üzgünüz fiyatlar yanlış girilmiştir" diye bir açıklama olamaz.

Donanımhaber'deki sıcak fırsatlar tarzı bir şey olabilir. Size de reklam için platform oluşur, iyi olur. :) Ama kimse konulardaki indirim oranını tek tek kontrol edemez. "Şu kadar indirim olduysa yazılmasın." denilemez. Bu konuda üyelerin iyi niyetine güvenmek gerekecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı