15-30 arası değişen Type-C kabloları şu an 40-50 TL arası. Baseus ve ugreen markaları için söylüyorum.
15-30 arası değişen Type-C kabloları şu an 40-50 TL arası. Baseus ve ugreen markaları için söylüyorum.
2M kablolar 27-30 TL idi. Bu 1M bile değil. Ayrıca kaç amper olduğu yazmıyor. Bana 3A lazım.İlla o markaları almak zorunda değilsin.
Belkin Playa PMBK2002bt1MPBB Type C Kablo Örgülü Tasarım 1 Metre - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Belkin Playa PMBK2002bt1MPBB Type C Kablo Örgülü Tasarım 1 Metre - Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Anker Powerline USB-C to USB 3.0 Type-C Şarj ve Data Kablosu 0.9 m, Siyah, 5 kat daha uzun ömürlü, Yüksek hızlı şarj desteği, A8163H11 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Anker Powerline USB-C to USB 3.0 Type-C Şarj ve Data Kablosu 0.9 m, Siyah, 5 kat daha uzun ömürlü, Yüksek hızlı şarj desteği, A8163H11 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gelebilir normal bir durum. Ama Baseus da filan sürekli indirim oluyor genellikle takip edilirse ucuza alınır.
Olabilir diğer e-ticaret sitelerinden satın alın o zaman. Amazonda satının maliyetlerini artırcak bir durum olmuştur. Belki yeni parti gelmiştir daha yüksek fiyattan diğer siteler hala önceki alınanları satıyordur. Bir çok nedeni olabilir.Diğer e-ticaret sitelerinde de aynı fiyatlara satılıyor. Baseus kablolar sık sık indirime giriyor zaten.
Baseus un örgü kabloları kaliteli bu arada Mart ayında almıştım, çok memnun kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.