Amazon US üzerinden Razer Blackwidow Elite klavye alırken ekstra fiyat çıkar mı?

Daha fazla  
Merhaba, Razer Blackwidow Elite klavyesi kullanmak istemişimdir senelerdir.
Şimdi bu fırsat elime geçti gibi :)

Amazon'da yazılana göre toplam 133 dolara denk geliyor, 2400 - 2500 TL civarı.
Ki şu an da Türkiye'de Razer Blackwidow V3'ün 2100 civarı olduğunu varsayarsak V3'ten daha iyi bir klavyeye ben 2500 TL verebilirim.

Sormak istediğim şey;
133 dolar dışında bir ekstra para alınma durumu vs olur mu?
Papara ile ödeme yaparsam benden o anki kur ile 133 doları TL olarak mı çekecek?
Bir de son ricam birileri yorumlarda klavye tuşlarının plastiklerinin kırık/bozuk olduğundan ve yerine takılmadığından falan bahsetmiş sanırım ama genel olarak çok inceleme var belki nadir yaşanan bir durumdur bende de aynı şey olursa geri gönderebilme ihtimalim veya para iadesi gibi bir durum var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elite, V3'ten daha iyi değil. V3 daha yeni ve daha iyi.
Amazon ödeme ekranında ne gerekiyorsa onu ödüyorsunuz sonrasında başka bir şey ödemiyorsunuz.
Papara ile ödeme yaparsam benden o anki kur ile 133 doları TL olarak mı çekecek?
Bu Papara'ya bağlı bir şey. Bankadan bankaya değişir.
Bir de son ricam birileri yorumlarda klavye tuşlarının plastiklerinin kırık/bozuk olduğundan ve yerine takılmadığından falan bahsetmiş sanırım ama genel olarak çok inceleme var belki nadir yaşanan bir durumdur bende de aynı şey olursa geri gönderebilme ihtimalim veya para iadesi gibi bir durum var mı?
Yurtdışı ürünü olduğu için Türkiye'de garantisi olmayacak.

Ben olsam Türkiye'den BW V3 alırdım.

Merhaba, Razer Blackwidow Elite klavyesi kullanmak istemişimdir senelerdir.
Şimdi bu fırsat elime geçti gibi :)

Amazon'da yazılana göre toplam 133 dolara denk geliyor, 2400 - 2500 TL civarı.
Ki şu an da Türkiye'de Razer Blackwidow v3'ün 2100 civarı olduğunu varsayarsak v3'ten daha iyi bir klavyeye ben 2500 TL verebilirim.

Sormak istediğim şey;

Hocam resim ekledim.

1671556718141.png

Amazon ödeme ekranında ne gerekiyorsa onu ödüyorsunuz sonrasında başka bir şey ödemiyorsunuz.

Elite bana göre V3'ten daha iyi. Yani anlatmaya çalıştığım Elite vs V3'ü bana göre Elite alır.

+ Olarak Elite'i V3'ten daha iyi olarak göstermemin sebebi bilek desteğinin Elite'e göre mıktanıssız oluşu ve derimsi bir kaplama yerine plastik olması, ama V3'ün bir üst modeli V3 Pro'ya bakarsak neredeyse Elite ile aynı.

Yeni gelişme :D
Sanırım stokları felan bitti satın alınmıyor artık :) Mecbur V3'e kaldık

Son düzenleme:
Elite bana göre V3'ten daha iyi. Yani anlatmaya çalıştığım Elite vs V3'ü bana göre Elite alır.
Bana bir şey anlatmanıza gerek yok çünkü yıllardır Blackwidow Elite kullanıyorum. Evet, 3 yıl oldu hala kullanıyrum ve şunları söyleyeyim; gayet güzel klavye ancak tekerleği kronik problemli bir ürün. V3'te tekerlek yapmayıp kaydırmalı yapmalarının sebebi bu. Sırf bunun için bile V3 > Elite.
+ Olarak Elite'i V3'ten daha iyi olarak göstermemin sebebi bilek desteğinin Elite'e göre mıktanıssız oluşu ve derimsi bir kaplama yerine plastik olması, ama V3'ün bir üst modeli V3 Pro'ya bakarsak neredeyse Elite ile aynı.
O deri bileklikler zamanla sıcaktan ve nemden aşınıyor, soyuluyor. Kumaşımsı olması daha mahkul. Daha uzun ömürlü. Sadece mıknatıslı olmaması talihsizlik.

Bana bir şey anlatmanıza gerek yok çünkü yıllardır Blackwidow Elite kullanıyorum. Evet, 3 yıl oldu hala kullanıyrum ve şunları söyleyeyim; gayet güzel klavye ancak tekerleği kronik problemli bir ürün. V3'te tekerlek yapmayıp kaydırmalı yapmalarının sebebi bu. Sırf bunun için bile V3 > Elite.

O deri bileklikler zamanla sıcaktan ve nemden aşınıyor, soyuluyor. Kumaşımsı olması daha mahkul. Daha uzun ömürlü. Sadece mıknatıslı olmaması talihsizlik.
Evet sizin dediklerinizde doğru, V3 ile idare edicez artık ne yapalım :D Neredeyse 5-6 tuşu olan ve şuan kullandığım Gamepower Saber'dan daha iyi olduğu kesin zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı